راهنمای خرید لباس کار

به گزارش تور بالی اندونزی، برای خرید لباس کار باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ راهنمای خرید لباس کار از کجا تهیه کنیم؟ که البته پیشنهاد ما ایمن صنعت ایران میباشد. صاحبان برخی از حرفه ها و مشاغل دارای لباسی مخصوص با طرح و رنگ و مدلی منحصر به فرد هستند. در سال های اخیر و در دنیای شغل ها و بسترهای گوناگون کاری، لباس کار صنعتی خاص هر شغلی وجود دارد تا همه صنعتگران با پوشیدن آن ها به یک انضباط و نظم دقیق کاری دست پیدا نموده و بدین صورت از صف ارباب رجوع و مشتریان جدا شوند.

راهنمای خرید لباس کار

خرید و پوشیدن لباس کار و یونیفرم یک شکل برای شاغلین برخی از مشاغل مانند: پزشکی، کارگری، خلبانی، پرستاری، کارکنان یک مجموعه صنعتی و … یک اصول اساسی و لازم است. بخاطر همین موضوع است که اغلب تمام فارغ التحصیلان و افراد نو الورود به این عرصه های کاری متوجه هستند که در آینده چه نوع لباس کاری انتظار آنان را خواهد کشید.

علاوه بر این موضوعات لباس کار به خوبی میتواند نشان دهند مقام شغلی و دسته ایی که پرسنل در آن فعالیت دارند را نشان دهد .

انواع لباس کار

لباس کار یکسره یا بیلرسوت

لباس کار یکسره که به آن بیلرسوت نیز گفته می شود، تمام بخش های بدن پرسنل را به صورت کامل پوشانده و مانع جذب شدن و نشستن آلودگی بر روی پوست بدن افراد خواهد شد.

پرسنل زیادی مشتاق و علاقه مند استفاده از این نوع لباس ها بوده که جوشکاران و افرادی که با مذاب سر و کار دارند یکی از مهمترین گروه از افراد به حساب خواهند آمد.

لباس کار دو تکه

منظور ما از لباس های کار دو تکه لباس هایی هستند که از تکپوش (تیشرت) و شلوار یا کاپشن و شلوار تشکیل شده اند. البته برخی از این مدل لباسکار ها می توانند از یک شلوار و پیراهن زیپ دار نیز تشکیل شوند. افرادی که در محیط حرفه خود خیلی احتیاجمند به فعالیت های شدید بدنی ندارند، می توانند از این مدل لباس کاری استفاده بنمایند .

لباس کار ضد آب

لباس کار ضد آب برای استفاده آن دسته از کارگران و نیرو مناسب است که در اماکن مرطوب مشغول به فعالیت هستند.

با استفاده از این دسته از لباس های کار ها، می توان به سهولت و بدون هیچ گونه دلواپسی از بابت مرطوب شدن اعضای بدن و لباس هایی که زیر آن ها به تن نموده اید، به فعالیت های روزمره خود انجام انجام دهید .

لازم به شرح است که اغلب این نوع از لباس های صنعتی، از یک کلاه بر روی خود نیز بهره مند بوده که مانع از مرطوب شدن سر و موهای شما نیروهای صنعتی خواهد شد.

لباس کار دوبنده

این مدل از لباس های صنعتی بیشتر مخصوص تعمیرکاران، تکنسین های لوازم برقی و خانگی هستند که احتیاج به وسعت حرکتی بالا بوده و در قسمت سر شانه و دست های خود احتیاج دارند.

لباس های دو بنده با توجه بیشتر به این موضوع خاصیت بسته شدن خود در قسمت شانه کاربر، بسیار راحت پوشیده و از تن خارج می شوند و هیچ محدودیتی را در شعاع عملکردی شما به علت بی آستین بودن خود ایجاد نخواهد نمود. .

نکات مهم هنگام انتخاب و خرید لباس کار

  • در گام اول مدل لباس کارتان را معین کنید
  • اساسی ترین نکته در مورد خرید لباس کار دقت به نوع آن می باشد.
  • یادآوری می شود که هر حرفه و شغل از لباس خاص به خود برخوردار می باشد.
  • به خوبی توجه میکنید که مناسب بودن هر مدل لباس از لحاظ مقدار حرف اساسی را در انتخاب خواهد زد.
  • نکته اساسی بعدی برای انتخاب یک لباس کار با کیفیت توجه به ابعاد و مقدار آن می باشد.

عوامل مهم در انتخاب لباس کار

انتخاب درست سایز

توصیه می کنیم در پی معین کردن سایزینگ لباس کاری باشید که دقیقاً مقدار بدن شما باشد، لباس تنگ و کوچک سبب ایجاد محدودیت در حرکت و فعالیت می شود، لباس بزرگ و گشاد هم دست و پا گیر میباشد.

در یاد داشته باشید که قرار است شما به صورت طولانی مدت دست پایین مدت 7-8 ساعت کاری را با لباس کار خود سپری کنید ، در این خصوص انتخاب یک سایز مناسب و درست بسیار با اهمیت و ارزشمند خواهد بود .

جنس پارچه لباس کار

از دقت بر روی کیفیت دوخت و جنس لباس اطمینان حاصل نمایید.

در مورد معین کردن جنس پارچه لباس کار بایستی به ماه و فصلی که قرار است در آن از لباس کار بهره ببرید، توجه زیادی بنمایید. اگر می خواهید در فصلهای گرم سال از لباس استفاده، خوب است لباس کار نازک و خنک را در دستور کار شرکت خود قرار دهید. طبیعی است لباسی ضخیم و گرم در فصول گرم سال برای حرفه شما مناسب می باشد .

همانطور که از نام لباس کار معین می باشد یعنی پوشش که بتوان در طول روز و در حین فعالیت های روزانه ساعت ها فعالیت کرد .

قطعاً بخش اعظم از این مقاومت مربوط به دوخت با کیفیت بر روی لباس می باشد، پس الزاما توجه خود را به دوخت لباس کار و استحکام نخ به کار رفته در لباس منعطف نمایید.

اگر مرغوبیت و کیفیت دوخت لباس کار شما با عنایت به حجم فعالیت کاری پایین و کم باشد، خیلی زود مجبور می شوید برای خرید یک لباس کار نو دست به کار بشوید .

پارچه های لباس کار عمدتا در چهار گروه به لحاظ مقدار ترکیب نخ (پنبه) و پلی استر متفاوت هستند در این هرچه نسبت پنبه لباس کار افزایش یابد کیفیت پارچه لباس کار افزایش پیدا خواهد نمود ، در اینجا باید خاطر نشان کرد که هر چه مقدار پنبه افزایش پیدا کنید آبرفت پارچه و ثبت رنگ آن تحت شعاع قرار خواهد نمود .

پارچه های پر استفاده در صنایع معمولا ویسکوز فلامنت یا پارچه های 7030 (70 درصد پنبه ، 30 درصد پلی استر) می باشد .

این دو نوع پارچه به لحاظ کیفی بسیار متفاوت هستند ولی هر کدام محسناتی دارند که هر مجموعه صنعتی ترغیب به سفارش آنها خواهد شد .

پارچه ویسکوز فلامنت

پارچه ویسکوز فلامنت که از 80 درصد پلی استر 20 درصد پنبه تشکیل شد در گرماژ های 290 در کارخانجات نساجی فراوری می شود . این پارچه برای متعادل سال و در نواحی شمالی کشور پر استفاده هست و در بیشتر کارخانجات صنعتی خصوص از این پارچه برای پرسنل شان استفاده می نمایند .

پارچه 7030

پارچه 7030 که از 70 درصد پنبه و 30 درصد پلی استر تشکیل شد که جنوب کشور و نواحی گرمسیر کشور بسیار پر استفاده می باشد . این پارچه به علت کیفیت بالا در شرکت های صنعتی دولتی بسیار پر استفاده می باشد .

تعداد جیب

تعداد جیب و نوع جیب از نکات بسیار قابل توجه می باشد. در مورد جیب های لباس کار نکات مهمی از جمله تعداد جیب می باشد تعداد جیب ها در لباس کار به صورت استاندارد 4 عدد میباشد ولی به صورت سفارشی میتوان تعداد جیب ها را افزایش و یا کاهش داد.

نوع دوخت

نوع دوخت و مقدار جیب هم از نکات مهم می باشد جیپ های پایی کاپشن بایستی مقدار گذاشتن ابزار های کنار دست را بایستی داشته باشد و جیب های بالا برای موبایل پرسنل و گذاشتن یادداشت در جیب می باشد. برای مثال فراوریی لباس کار ایمن صنعت ایران در جزو برترین برند های ایران در این حوزه در کنار سایرین مانند سیناورک و ستورک میباشد.

پیشنهاد میشود که در لباس کار پرسنلی که در واحد های مهندسی و تکنسین مشغول هستند تعداد جیب ها را برای قرار دادن وسایل این افراد بالاتر برده تا پرسنل به سهولت مقدار دسترسی شان افزایش یابد.

چاپ آرم و لوگو

خوب روی لباس کار پرسنل آرم شرکت به همراه لوگو سازمانی آن هک شود در این صورت پرسنلی که خارج محیط کارگاهی شما فعالیت دارند به نوعی مبلغ شما در این خصوص هستند . و ضمن اینکه این موضوع به برند سازی شما یاری شاید خواهد .

نحوه نگهداری از لباس کار

هیچ موقع لباس کار شخصی تان را با دستمال و حوله اشتباه نگیرید . و برای تمیز کردن محیط کارتان از آن استفاده نکنید .

هر هفته لباس کار تان را بشوید این موضوع هم به حفظ نظافت شخصی و هم به بهبود کیفیت لباس کار یاری خواهد نمود .

در زمان توزیع لباس کار بین پرسنل دقت فرمایید افراد لباس های قبلی را دور ریخته و از لباس های کار نو استفاده نمایند لباس های مستهلک و کهنه خود باعث ایجاد خطر خواهد شد.

منبع: اتاق
انتشار: 27 تیر 1401 بروزرسانی: 27 تیر 1401 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 2237

به "راهنمای خرید لباس کار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای خرید لباس کار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید