برنامه ریزی برای تزیین اتاق کودک
به گزارش تور بالی اندونزی، تزیین اتاق کودک و برنامه ریزی برای آن یکی از قسمت های جذاب بارداری است. برای آشنایی با نکات مربوط با تزیین اتاق کودک با ما همراه باشید.
خبرنگاران | سرویس دکوراسیون - برخی از مادران باردار هرگز تمایل به تزیین اتاق کودک، آنالیز تک تک لباس های نوزاد در مغازه ها و انتخاب تک به تک لوازم اتاق نوزاد را در خود احساس نمی کنند. اما بسیاری از خانم های باردار نیز افزایش انرژی سه ماهه دوم و سوم شان را صرف خرید لوازم و تزیین دکور اتاق کودک و طراحی دکوراسیون اتاق کودک می کنند.
اگرچه فرزند شما در هنگام تولد به چیز بیشتری از پوشک، یک مکان امن برای خوابیدن و خود شما احتیاج ندارد، اما همچنان خرید کردن این لوازم کاری لذت بخش است! مهیا کردن منزل برای نوزاد و طراحی دکوراسیون اتاق نوزاد برای مادرانی که اولین تجربه بارداری شان را می گذارانند می تواند بسیار هیجان انگیز باشد؛ همچنین برای مادران با تجربه تر نیز می تواند با احساس نوستالژی همراه باشد. همواره سعی کنید در این انتخاب ها با همسرتان مشورت نمایید.
برای تزیین اتاق کودک از کجا آغاز کنیم؟
با تهیه یک لیست از لوازم مورد احتیاج آغاز کنید. احتمالا ترجیح می دهید برخی از موارد لیست را به جای خریدن قرض بگیرید. اگر هنوز این کار را نکرده اید اکنون زمان مناسبی برای آنالیز کمدها و انبار منزل فامیل و دوستانتان است تا ببینید چه لوازم مناسبی را می توانید پیدا نمایید. پس از این کار به برسی مجدد لیست بپردازید و ببینید کدام یک از اقلام باقی مانده دارای بیشترین اهمیت است.
یک جایگاه نوزاد، یک تخت و میز تعویض نوزاد نقطه آغاز مناسبی به نظر می رسد. پس از آن برای آنالیز قیمت اقلام گران به آنالیز مغازه ها و سایت های مختلف بپردازید. اجازه ندهید فروشندگان متعصب شما را به خرید چیزی متقاعد کنند؛ در این مرحله فقط بر روی مقایسه گزینه های مختلف تمرکز نمایید و از دوستان و اقوام نیز در خصوص اینکه کدام وسائل اهمیت بیشتری دارند مشورت بگیرید. (مثلا بیشتر افراد اذعان می کنند که سطل زباله مخصوص پوشک وسیله جالبی است اما داشتن یک گهواره برای خواباندن نوزاد، به خصوص اگر فرزندتان پر سرو صدا باشد می تواند بسیار مفیدتر واقع گردد. پس اگر توان اقتصادی تنها یکی از این دو مورد را دارید حتما به سراغ گهواره بروید.)
علاوه بر خرید وسائل جدید برای فرزند آینده تان و تزیین اتاق کودک خود، ممکن است متوجه احساس دیگری نیز در خود شده باشید. تمایل به سائیدن و تمیز کردن زمین، تعویض کاغذ دیواری پذیرایی یا تمیز کردن تک تک کمدها. اگرچه تا کمی اشتغال به این امور مسئله ای ایجاد نمی کند، اما به خاطر داشته باشید اکنون که نسبت به قبل سنگین تر و کندتر شده اید. انجام فعالیت های سنگین و شدید روزانه می تواند منجر به بروز آسیب دیدگی و ناراحتی در شما گردد. توصیه می گردد انرژی تان را در کارهای سبک تری مثل پیاده روی مصرف نمایید؛ این را در نظر داشته باشید که این مساله که همه لکه های آشپزخانه را پاک نمایید برای فرزند شما هیچ اهمیتی نخواهد داشت!
منبع: setare.com