حتی یک کیلو کاغذ هم به نشریات همدان تعلق نگرفته است
به گزارش تور بالی اندونزی، مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان گفت: نشریات استان در تأمین کاغذ با مشکل روبرو هستند و با وجود وعده های داده گردیده، حتی یک کیلو کاغذ دولتی هم به نشریات تعلق نگرفته است.

مهرداد حمزه در گفت وگو با خبرنگاران، گفت: هر ساله وزارت ارشاد برای یارانه کاغذ معیارهایی معین می نماید اما متأسفانه استان همدان همیشه در انتهای این لیست دریافتی قرار گرفته است و این موضوع هیچ علت مشخصی ندارد.
وی با اشاره به اینکه هیچ نشریه ای تعطیل نشده است، بیان کرد: به علت مسائل مالی و مسائل موجود، نشریات تیراژ چاپ خود را کم نموده اند و نشریات 8 صفحه ای چاپ خود را به 4 صفحه کاهش داده اند.
حمزه توضیح داد: خوشبختانه در استان همدان مشکل چاپ نداریم و یکی از بزرگترین چاپخانه های غرب کشور در استان قرار گرفته است، تنها مشکل موجود مسائل مالی نشریات است.
مدیرعامل خانه مطبوعات همدان در انتها اظهار کرد: رایزنی های بسیاری در زمینه برطرف مسائل نشریات با استانداری، نمایندگان مجلس و معاون مطبوعاتی استان اجرا شده اما متأسفانه تا به امروز هیچ نتیجه ای نداشته است.
منبع: خبرگزاری ایسنا