طراحی باشگاه خانگی به روش ساده و اصولی مناسب منازل کوچک

به گزارش تور بالی اندونزی، خیلی ها عاشق ورزش کردن هستند، اما بخاطر رفت و آمد پیاپی یا حتی حضور در مکان های پرجمعیت رغبتی به این کار ندارند. طراحی باشگاه خانگی برای چنین افرادی نسبت حضور در باشگاه های ورزشی عمومی، راه چاره مفیدتری است. اگر چه شاید هزینه اولیه خرید وسایل سنگین تمام گردد، ولی این هزینه با توجه به ورزش دائمی، حفظ سلامتی و همینطور صرفه جویی در پرداخت های ماهانه، در بلند مدت ارزشمند خواهد بود.

طراحی باشگاه خانگی به روش ساده و اصولی مناسب منازل کوچک

جهت دریافت مشاوره خدمات کاتالوگ دیجیتال از بهترین و مجربترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی تا چاپ کاتالوگ های تبلیغاتی حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.

شاید عظیمترین مزیت باشگاه های خانگی، ولو هر چند کوچک و جمع و جور، در دسترس بودن، آنهاست طوری که در هر زمان و شرایطی می گردد از آنها استفاده کرد. خصوصا افرادی که اضافه وزن دارند یا اینکه با خوردن مقدار کمی غذا خیلی سریع وزن اضافه می نمایند، با وجود یک اتاق تمرین، می توانند همواره تناسب اندام خود را حفظ نمایند. طراحی باشگاه خانگی احتیاج به فضای زیاد و وسایل پیشرفته ندارد، در اینجا قصد نداریم سراغ خانه هایی برویم که اتاق ورزش شان به اندازه یک خانه کامل است، در این پست با طرح هایی آشنا خواهید شد که در اتاق های حدودا دوازده متری با سه یا چهار عدد وسایل ضروری بدن سازی ساخته شده اند. برای آشنایی بیشتر لطفا تا سرانجام همراه ما باشید.

اگر در خانه پارکینگ یا گاراژ دارید، این مکان اتاق مناسبی برای تبدیل به باشگاه خانگی است. اگر هم نه که می توانید یکی از اتاق های خانه، مثلا کوچکترین اتاق خانه را برای این کار در نظر بگیرید. برای کفپوش از آنجایی که قرار است با وزنه و وسایل سنگین کار کنید بهتر است سراغ کفپوش های محکم بروید، کاشی و سرامیک گزینه مناسبی نیست چرا که هم سطح لیزی دارند و هم مقاومت کمتری در برابر ضربه دارند. بعلاوه چنین کفپوش های می تواند به بدن ورزشکار هم صدمه بزند. اگر می خواهید هزینه ها را پایین نگه دارید، بهتر است کفپوش را به حال خود رها نموده و از تشک های گرانولی لاستیکی که مخصوص باشگاه هستند استفاده کنید.

خرید 39 مدل ساک ورزشی شیک و باکلاس که هر ورزشکاری باید داشته باشد

تشک های گرانولی شبیه تشک های تاتامی هستند و مانند آنها انواع متفاوتی دارند. معمولا برای باشگاه خانگی، استفاده از تشک هایی با ضخامت 20 میل کفایت می نماید. البته می توانید بجای استفاده از یک نوع کفپوش از ترکیب کفپوش ها استفاده کنید، مثلا قسمت هایی که رفت و آمد زیاد صورت می گیرد از کفپوش تاتامی استفاده کنید و زیر وسایل سنگین مثل میز هالتر و دمبل ها و … از کفپوش های گرانولی لاستیکی.

بعداز تصمیم گیری راجب به کفپوش نوبت دیوارها می رسد. همانطور که در باشگاه ها دیده اید، آینه بخش مهمی از دیزاین و طراحی باشگاه خانگی است. برای این کار می توانید کل یک دیوار خانه را با آینه توکار دیواری تزیین کنید، یا اینکه از آینه های قدی به صورت جدا جدا کنار هم استفاده کنید. هر روش زیبایی مخصوص به خود را دارد. برای پوشش دیوار هم اگر قصد دارید کار کم هزینه تمام گردد، استفاده از کاغذ دیواری های طرح هندسی می تواند بهترین گزینه باشد. کاغذ دیواری های هندسی فضا را عظیم تر نشان می دهند. اگر هم به رنگ آمیزی علاقه دارید، سعی کنید از رنگ های خنثی مثل سفید یا خاکستری استفاده کنید. این رنگ ها هم ظاهری بسیار تمیز و مرتب به اتاق می هند و هم اینکه فضا را گرفته و دلگیر نشان نمی دهند. موضوعی که برای تمرین بسیار مهم است.

41 مدل مچ بند بدنسازی، کشی و با قیمت مناسب + خرید

بعداز ساخت و طراحی باشگاه خانگی، باید لوازم ضروری برای بدنسازی را تهیه کرد. البته حتما قبل از خرید اندازه گیری های اتاق را دقیق یادداشت کنید تا بدانید چه وسایلی با چه اندازه ای خرید کنید. برای باشگاه خانگی وسایل ضروری شامل، تردمیل، میز هالتر، میل هالتر و ست دمبل و وزنه می باشد. ترمیل یا دوچرخه ثابت گران ترین وسایل هستند، اگر بتوانید از مکان های معتمد مدل های دست دوم را پیدا کنید به مقدار خیلی زیادی در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد. البته بین دوچرخه ثابت و تردمیل می توانید یک گزینه را انتخاب کنید، تردمیل از آنجایی که تمام اعضای بدن را به فعالیت وا می دارد مطمئنا گزینه بهتری است مخصوصا برای لاغری، اما دوچرخه ثابت بیشتر مناسب آنهایی است حفظ کردن تعادل برایشان سخت تر است. همچنین دوچرخه ثابت برای تقویت عضلات ران کارکرد بهتری دارد.

قیمت 41 مدل کوله پشتی ورزشی کیفیت عالی در سال 2020 + خرید

البته برای طراحی باشگاه خانگی حتما نباید آنرا پر از وسایل گران قیمت بدنسازی کنید. برای ورزشکاران ژیمناستیک، شنا و بوکس، نصب دار حلقه، بارفیکس، طناب و کیسه بوکس برای تمرین روزانه ضروری تر از وسایلی مثل تردمیل و دوچرخه است. خرید و نصب این وسایل هزینه تمام شده خیلی کمتری نسبت به وسایل دیگر دارد. شکل های زیر تعدادی از طرح های مربوط به اتاق های تمرین ورزشکارانی است که در رشته های رقابتی مثل ژیمناستیک و بوکس رقابت می نمایند. همانطور که مشاهده می کنید حتی کوچکترین اتاق ها هم خیلی زیبا تبدیل با یک باشگاه خانگی کامل شده اند.

منبع: اتاق
انتشار: 27 آبان 1399 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1400 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1403

به "طراحی باشگاه خانگی به روش ساده و اصولی مناسب منازل کوچک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طراحی باشگاه خانگی به روش ساده و اصولی مناسب منازل کوچک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید