مادر چینی دچار سرطان به خاطر فرزند به جهان نیامده اش خودش را قربانی کرد
به گزارش تور بالی اندونزی، سرنوشت یک زن مجری تلویزیون چین مبتلا به سرطان که پس از اجتناب از شیمی درمانی برای نجات دادن جان پسر به جهان نیامده اش، درگذشت، روز آدینه 12 دسامبر (21 آذر) مباحث آنلاین داغی را در این کشور برانگیخت.

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.
به گزارش خبرگزاری فرانسه کیو یوآنیوآن روز چهارشنبه در 26 سالگی، 100 روز پس از به دنیا آوردن فرزندش- که در فرهنگ چین موعد ویژه ای شمرده می شود- درگذشت.
بیش از 10 میلیون شبکه وند (netizen) روز آدینه داستان زندگی او را بر روی سینا ویبو (Sina Weibo)- معادل چینی شبکه اجتماعی توئیتر- دیدند، اما بسیاری از آنها در اظهارنظرهای شان پرسیدند چرا او زندگی اش را قربانی کرد.
یک شبکه وند این اظهار نظر را پست کرد: با وجودی که عشق مادرانه بسیار بزرگ است، فکر نمی کنم قربانی کردن خود کار درستی باشد.
او اضافه کرد: اینکه کودکی بدون مراقبت و مهر مادر طبیعی اش به دنیا بیاید، چیز زیبایی نیست.
به نوشته وب سایت روزنامه مردم (Peoples Daily) پزشکان به کیو که اهل ایالت مرکزی هانان چین در ماه مارس گفتند که باردار است. اما پس از آنکه او مبتلا به سرطان در مراحل انتهایی تشخیص داده شد، امید او به نومیدی بدل شد.
کیو تصمیم گرفت برای جلوگیری از آسیب دیدن فرزندش درمانش را متوقف کند، و در نتیجه سرطانش به زودی انتشار پیدا کرد.
در حالیکه حال کیو بدتر می شد، او در ماه سپتامبر در بیمارستان بستری شد و پسری به نام نیانیان را به دنیا آورد.
او نهایتا در حالیکه خانواده اش صدمین روز تولد نیانان را جشن می گرفتند، درگذشت.
یک شبکه وند دیگر چنین اظهار نظر کرد: رها کردن فرزندی کوچک در دنیا، چه مادر بیرحمی.
یک ارسال کننده دیگر گفت: حتی شیمی درمانی نمی تواند سرطان را علاج کند، می تواند؟ بنابراین او این راه انتخاب کرد، راهی خردمندانه و عاجزانه.
و یکی دیگر اضافه کرد: مهر مادری چقدر عظیم است.
منبع: همشهری آنلاین