مشترکان آب در آذربایجان غربی مراقب یخ زدگی کنتورها باشند
به گزارش تور بالی اندونزی، مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان غربی گفت: مشترکان آب در شهرها و روستاهای استان با توجه به کاهش قابل توجه دما در روزهای اخیر، موارد لازم را برای جلوگیری از یخ زدگی کنتور و تاسیسات آبی رعایت نمایند.

به گزارش خبرنگاران آنلاین به نقل از ایرنا، علیرضا رضوی اضافه نمود: با توجه به وارد شدن سامانه جدید هوای سرد به آذربایجان غربی، رعایت موارد لازم شامل پوشاندن کنتور، دریچه آن، لوله های روکار راستا کنتور تا محل مصرف، دقت در پوشش دریچه بازدید واقع در دیواره دایک (کانال لوله) لازم است.
همچنین پوشاندن درزهای قسمت پایین و اطراف در خانه ها و سرویس های بهداشتی برای جلوگیری از جریان هوای سرد به داخل، خودداری از ریختن آب جوش روی کنتور و ریختن آب ولرم برای باز شدن ملایم جریان آب در صورت یخ زدگی لازم است.
وی اضافه نمود: عایق کردن دور کنتور از طریق پشم شیشه، گونی، تمیز کردن داخل حوضچه کنتور، تهیه خاک اره از نجاری ها و ریختن خاک اره در کیسه های پلاستیکی و قرار دادن کیسه ها در اطراف کنتور از جمله مواردی است که رعایت آن با توجه به سردی هوا لازم است.
ایجاد فشردگی لازم، بستن در حوضچه کنتور و عایق بندی لوله های آب در فضای باز ساختمان از جمله دیگر راهکارها برای جلوگیری از یخ زدگی کنتور در این روزهاست.
رضوی اعلام کرد: شهروندان همچنین می توانند در زمان یخ زدگی انشعاب های آب، مراتب را به سرعت با مرکز ارتباطات مردمی 122 در میان بگذارند.
مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان غربی اظهار امیدواری کرد که با رعایت این موارد، حوادث مربوط به یخ زدگی کنتور و سیستم های آبی به حداقل برسد.
پس از بارش برف دمای بعضی شهرستان های آذربایجان غربی تا 20 درجه سانتی گراد زیر صفر سردتر شده است و احتمال یخ زدگی تاسیسات آبی وجود دارد.
منبع: همشهری آنلاین