گوشی جدید مالی ال جی هارمونی 4 عرضه شد

به گزارش تور بالی اندونزی، شرکت کریکت وایرلس (Cricket Wireless) به تازگی یک اسمارت فون کاملا جدید اندروید 10 که محصول شرکت ال جی است عرضه نموده است.

گوشی جدید مالی ال جی هارمونی 4 عرضه شد

به گزارش خبرگزاری مالی ایران ، این گوشی که ال جی هارمونی 4 نام دارد، درواقع مدل بعدی ال جی هارمونی 3 است که در سال 2019 معرفی گردید. هندست جدید طراحی مدرن و به روزی دارد و از مشخصات ارتقایافته ای بهره می برد. گفتنی است که هارمونی 4 یک اسمارت فون مقرون به صرفه است که کمتر از 150 دلار قیمت دارد.

شما در حال حاضر می توانید ال جی هارمونی 4 را از سایت شرکت کریکت به قیمت 139.99 دلار سفارش دهید. البته این گوشی فقط در یک رنگ تیتان قابل دسترس خواهد بود.

حافظه داخلی قابل افزایش بهره می برد. منبع تغذیه دستگاه یک باتری 3500 میلی آمپرساعتی است و یک جک هدفون 3.5 میلی متری نیز روی آن وجود دارد.

در پنل براق پشت هارمونی 4 نیز یک سیستم دوربین دوگانه (اصلی 13 مگاپیکسلی و اولتراواید 5 مگاپیکسلی) و یک حسگر اثرانگشت وجود دارد و دوربین سلفی جلو هم یک سنسور 8 مگاپیکسلی است.

همانطور که می دانید شرکت کریکت فقط سرویس های موبایلیِ بدون قرارداد ارایه می نماید و شما می توانید در ازای پرداخت ماهانه 55 دلار به بی نهایت فایل صوتی، متن و داده دسترسی داشته باشید.

منبع: اقتصاد ایران
انتشار: 2 شهریور 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1224

به "گوشی جدید مالی ال جی هارمونی 4 عرضه شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشی جدید مالی ال جی هارمونی 4 عرضه شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید