اختلافات مرزی قزوین و گیلان به تجمع روستائیان لات منجرشد

به گزارش تور بالی اندونزی، خبرگزاری خبرنگاران-مردم روستای لات(احمدآباد) الموت غربی مقابل در استانداری قزوین؛ به علت نداشتن آب آشامیدنی تجمع کردند.

اختلافات مرزی قزوین و گیلان به تجمع روستائیان لات منجرشد

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران به نقل از تیتر قزوین، صبح امروز -4 بهمن ماه- جمعی از روستاییان لات (احمد آباد) از توابع بخش الموت غربی به علت اختلافات مرزی برای آب شرب با روستای نوده گیلان مقابل استانداری قزوین تجمع کردند.

مردم خواهان رسیدگی به این مشکل هستند. زمستان سرد و قطعی آب، مسائل زیادی را برای این روستا ایجاد نموده است.

4 کیلومتر جهت کوهستانی از جهت لوله کشی این روستا توسط اهالی روستایی در محدوده استان گیلان قطع شده است.

حمدالله حسینی 43 ساله یکی از تجمع کنندگان ساکن در روستای لات گفت: الان نزدیک به یک دهه است که بین روستای لات در الموت قزوین و نوده گیلان اختلاف مرزی و آبی وجود دارد و اهالی روستای نوده در دی ماه امسال با بریدن و تخریب لوله های آب، مسائل بسیاری را برای روستاییان ایجاد نموده اند.

وی اضافه نمود: سه چشمه برای آبرسانی به این 2 روستای مرزی در منطقه وجود دارد که یکی از آنها به نام دجار دره با لوله به روستای لات آبرسانی می نماید که متاسفانه این لوله ها به طول چهار کیلومتر اکنون تخریب شده است.

حسینی از پیگیری قضایی برای حل مسائل مردم لات اطلاع داد و گفت: پرونده ای قضایی با همین موضوع هم اکنون تشکیل شده و در حال رسیدگی است، اما چون محل وقوع جرم در استان گیلان بوده، هم اکنون دادگاه رودبار به این پرونده رسیدگی می نماید.

روستای لات با آب و هوای گرم و خشک در آخرین نقطه مرزی استان قزوین با گیلان قرار گرفته است و جمعیت آن در فصول مناسب سال به یک هزار و 200 نفر می رسد.

منبع: خبرگزاری آریا
انتشار: 3 اسفند 1399 بروزرسانی: 3 اسفند 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1589

به "اختلافات مرزی قزوین و گیلان به تجمع روستائیان لات منجرشد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اختلافات مرزی قزوین و گیلان به تجمع روستائیان لات منجرشد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید