بهترین روش برای معین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور

به گزارش تور بالی اندونزی، خبرنگاران | سرویس آشپزی - خیار یکی از سبزیجاتی است که نگهداری آن مشکل بوده و خیلی زود خراب می شود. شاید برای شما هم بار ها اتفاق افتاده باشد که خیار اضافه ای که در یخچال نگهداری می کنید، خراب شده و قابل استفاده نیست. یکی از روش های نگهداری خیار، تهیه خیارشور است. این فرآورده که به عنوان دورچین غذا و در سالاد هایی مانند سالاد الویه کاربرد دارد، یکی از اجزای اصلی در تهیه ساندویچ هایی مانند سوسیس بندری نیز است. تهیه خیارشور در منزل بسیار راحت است، ولی اگر نکات ظریفی در تهیه آن رعایت نشود، محصولی بی کیفیت به دست خواهد آمد که قابل استفاده نیست. یکی از این نکات نسبت نمک به آب در خیارشور بوده که این مطلب به آن اختصاص یافته است.

بهترین روش برای معین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور

نسبت نمک به آب در خیارشور

برای اینکه نسبت نمک به آب را بتوانید به درستی در تهیه خیارشورها رعایت کنید، مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آب کاملا سرد شود.
  2. مقداری نمک به آب سرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آب حل شود.
  3. یک عدد تخم مرغ خام را تمیز بشویید و سپس آن را در محلول آب نمک بیاندازید.
  4. با توجه به موقعیت قرار دریافت تخم مرغ در محلول آب نمک می توانید به مقدار شوری آن پی ببرید:
  • در صورتی که تخم مرغ در ته ظرف حاوی محلول آب نمک قرار گیرد، نمک محلول کم بوده و باید مقدار نمک آن را افزایش دهید.
  • در صورتی که تخم مرغ روی محلول آب نمک قرار بگیرد، نمک محلول زیاد است و باید مقداری آب جوشیده سرد شده به آن اضافه کنید تا شوری آن متناسب شود.
  • در صورتی که تخم مرغ در وسط محلول آب نمک شناور شود، نمک محلول کاملا به اندازه و متناسب است.

سخن آخر

همان طور که در این مقاله شرح داده شد، می توانید با ترفندی ساده، نسبت نمک به آب در خیارشور را به درستی تعیین کنید. شما می توانید با این روش خیارشورهای خانگی خوشمزه ای درست کنید و آن را در تهیه سس تارتار و یا انواع ساندویچ سرد بهره ببرید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

در پایان به شما پیشنهاد می کنیم طرز تهیه خیارشور فوری بدون سرکه را نیز در خبرنگاران مطالعه کنید و با درست کردن یک خیارشور خانگی، از خواص خیارشور برای سلامت بدن بهره ببرید.

شما از چه ترفندی برای رعایت نسبت آب و نمک در خیارشور استفاده می کنید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود در این زمینه را، با ما و سایر کاربران خبرنگاران در میان بگذاید.

منبع: ستاره
انتشار: 21 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1400 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1741

به "بهترین روش برای معین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین روش برای معین صحیح نسبت نمک به آب در خیارشور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید