طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

به گزارش تور بالی اندونزی، سالاد ماکارونی از غذاهای سردی است که برای ایام گرم تابستان، عالی بوده و به راحتی و سریع نیز آماده می گردد. سالاد ماکارونی در طعم ها و ترکیب های گوناگونی تهیه شده و شما بسته به طبع و سلیقه شخصی تان، می توانید به سراغ نوع خاصی از آن بروید. به طور نمونه سالاد ماکارونی با تن ماهی را باید از طعم های پرطرفدار این غذا بدانیم که با راحتی بیشتری نیز آماده می گردد.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

در این مطلب به آموزش تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی می پردازیم که از انواع خوشمزه و خوش طعم آن به شمار می رود.

تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

برای این منظور به مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت:

مواد اولیهمقدار لازم
ماکارونی شکل دار400 گرم
تن ماهییک قوطی
خیار شور بزرگ5 عدد
تخم مرغ پخته شده2 عدد
سس مایونزیک دوم پیمانه
فلفل های دلمه ای رنگییک چهارم پیمانه
آب لیموی تازه1 قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور آماده سازی

در یک قابلمه آب و نمک جوشانده و یک بسته ماکارونی طرح دار را داخل آن بریزید تا به خوبی پخته گردد. پس از این که ماکارونی ها نرم شده و آماده آبکشی شدند، محتویات قابلمه را در یک آبکش ریخته و از روی آن آب سرد بریزید تا حالت چسبندگی ماکارونی ها، از بین برود.

به همین موازات قوطی تن ماهی را نیز برای 20 دقیقه بجوشانید. حالا ماکارونی ها را در یک ظرف بزرگ که بتوان مواد را به راحتی در آن مخلوط کرد، انتقال دهید. (توجه داشته باشید که باید آب ماکارونی ها به خوبی کشیده شده و حالت خیس نداشته باشند.)

سپس تن ماهی را از قوطی بیرون آورده و به ماکارونی طوری اضافه کنید که مخلوط یکنواختی به دست آید. حالا تخم مرغ های پخته را خرد نموده و فلفل دلمه ای های رنگی را نیز نگینی کنید.

تخم مرغ ها و فلفل دلمه ای را نیز به سالاد ماکارونی نیمه آماده اضافه نموده و بعد از آن سس مایونز، آب لیموی تازه و نمک و فلفل و زردچوبه را بیفزایید.

با اضافه کردن سس و آب لیموی تازه، امکان هم زدن مخلوط سالاد ماکارونی با تن ماهی، به شکل راحت تری فراهم شده و می توانید آن را به خوبی مخلوط نمایید.

نکته: می توانید مقداری از فلفل دلمه ای ها را برای تزئین روی سالاد نگاه داشته و پس از اتمام کار؛ از آن ها برای تزئین بهره مند شوید.

این غذای خوشمزه و مجذوب کننده باید سرد سرو گردد. به خاطر داشته باشید که حتما پس از ریختن این سالاد در ظرف دلخواه خود، روی آن را سلفون بکشید تا از خشک شدن سس و تغییر رنگ آن جلوگیری به عمل آید.

این سالاد ماکارونی را به عنوان پایه ای ترکیبی می شناسیم. شما می توانید از افزودنی های دیگری نیز به همراه آن استفاده نموده و طعم های تازه و مجذوب کنندهی خلق کنید.

به طور نمونه به موارد زیر توجه داشته باشید:

تن ماهی با شوید

شوید از سبزیجاتی ست که در کاهش وزن بسیار موثر بوده و می تواند به از بین بردن چربی های دور شکم یاری کند. با اضافه کردن شوید خشک یا شوید تازه ساطوری شده، به سالاد ماکارونی و تن ماهی، طعمی خاص به این غذای جوان پسند؛ می بخشید. از طرفی شوید با طبع گرمش، سردی ماهی را بر طرف می نماید و به آن حالتی متعادل می بخشد.

اگر پیش از این چنین طعمی را تجربه ننموده اید، وقتش رسیده که با کمی خلاقیت، مزاج خود و اعضای خانواده تان را شگفت زده سازید.

سالاد ماکارونی با تن ماهی و لوبیا

لوبیا دارای خواص بسیار عالی ست و یک منبع غنی از پروتئین گیاهی محسوب می گردد. اگر در پی خلق طعمی تازه در سالاد ماکارونی هستید و می خواهید به این غذای سرد، ارزش تغذیه ای بالاتری ببخشید؛ از ترکیب آن با لوبیا استفاده نمایید. استفاده از حبوبات در کنار گوشت ها از برترین روش های تنوع بخشیدن به غذاست.

به میزان یک سوم پیمانه لوبیا را در آب خیسانده و بگذارید برای یک شب تا صبح باقی بماند. سپس لوبیاها را پخته و بعد از این که کاملا سرد شدند، به مخلوط سالاد ماکارونی فوق، اضافه نمایید.

سالاد ماکارونی با جعفری

اضافه کردن هر سبزی عطرداری به سالاد ماکارونی، معجزه خواهد نمود. حال اگر در حال تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی باشید، جعفری گزینه ای ایده آل به شمار می رود. یک فنجان جعفری را به خوبی شسته، اجازه دهید آب سبزی خشک شده و آن ها را ساطوری کنید. سپس این سبزی های خرد شده را به مخلوط سالاد ماکارونی افزوده و ترکیب خوشمزه و خوش آب و رنگ آن را سرو نمایید.

جالب است بخوانید: نحوه کاشت جعفری در گلدان

سالاد ماکارونی با ذرت

ترکیب تن ماهی و ذرت فوق العاده خواهد شد. اگر مقداری ذرت پخته شده (یک سوم پیمانه در ترکیب فوق) را به سالاد ماکارونی با تن ماهی بیفزایید، طعمی بسیار عالی و نشاط آور به دست خواهید آورد.

سالاد ماکارونی با قارچ

برای این منظور قارچ ها را به خوبی شسته و پوست بکنید. سپس آن ها را به میزان متوسط خرد نموده و در یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. اجازه دهید تا قارچ ها آب انداخته و سپس در همین آب، به خوبی بپزند. (به قارچ ها آب اضافه نکنید) آن قدر صبر کنید تا آب قارچ ها به خوبی جذب گردد، سپس آن ها را کنار گذاشته تا مقداری سرد شده و به مخلوط سالاد ماکارونی با تن ماهی اضافه نمایید.

سخن آخر

شما می توانید از کمی ادویه نظیر زردچوبه، فلفل پابریکا و آویشن نیز در طبخ قارچ های اسلایس شده، بهره ببرید.

اضافه کردن مواد اولیه تازه و خلق طعم های تازه، شاهکاری ست که در دنیای آشپزی انجام می دهیم. کشف مزه های نو، چیزی ست که جز با ابتکار و ریسک کردن؛ به آن دست نخواهیم یافت. ک

مشتاق هستیم که طعم های ابتکاری شما در تهیه سالاد ماکارونی یا هر غذای دیگری را در بخش پیغام های انگیزه بخوانیم.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 23 مرداد 1404 بروزرسانی: 23 مرداد 1404 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 2585

به "طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید