طرز تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند

به گزارش تور بالی اندونزی، خبرنگاران میخواهد در هر قسمت از مجموعه 50 غذای خوشمزه جهان با طرز تهیه غذاهای ملی کشورهای گوناگون و دستور پخت معروف ترین غذاهای اقوام مختلف، شما را به سفری به گوشه و کنار جهان ببرد.

طرز تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند

دوبلین کادل (Dublin Coddle) یک خوراک سنتی ایرلندی و غذای موردعلاقه نویسندگان سرشناسی چون جاناتان سوییفت و شان اوکیسی بوده است و در آثار جیمز جویس، نویسنده مشهور ایرلندی، به آن اشاره بسیاری شده است. این خوراک لذیذ، ارتباط نزدیکی با دوبلین، مرکز کشور ایرلند، دارد. در ادامه طرز تهیه و دستور پخت این غذای محلی محبوب را به شما آموزش می دهیم.

دوبلین کادل چیست؟

کادل، یک خوراک آرام پز و متشکل از سوسیس، کالباس بیکن و سیب زمینی است. ترکیب این مواد اولیه ساده در قابلمه، در نهایت خوراکی بی نظیر و منحصربه فرد به شما ارائه خواهد داد که برای گرم شدن در شب های سرد زمستانی و عصرهای خنک پاییزی و بهاری، بدون شک، انتخابی فوق العاده و آسان است.

مواد لازم

برای 4 نفر

  • 285 گرم سوسیس خالص گوشت با کیفیت

  • 200 گرم کالباس خشک گوشت

  • 2 عدد پیاز میانه پوست کنده و خردشده در قطعه های بزرگ

  • 4 عدد هویج بزرگ پوست کنده و خردشده در قطعه های بزرگ

  • سه چهارم لیوان آب گوشت

  • 8 عدد سیب زمینی میانه پوست کنده، خرد شده به چهار قسمت مساوی

  • نمک و فلفل به اندازه لازم

  • 3 قاشق چای خوری جعفری خردشده

  • نان، برای سرو غذا

دستور پخت

1. سوسیس ها و کالباس ها را تا زمانی که کمی تغییر رنگ بدهند، با شعله ملایم، حرارت دهید.

2. فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم گردد.

3. پیازها و هویج ها را در کف ظرف مناسب برای فر، بچینید.

4. کمی نمک و فلفل و نصف جعفری خردشده را روی آن ها بریزید و سپس آب گوشت را اضافه کنید.

5. سوسیس ها را روی سبزیجات بچینید، سپس سیب زمینی ها و کالباس ها را در لایه های بعدی قرار دهید.

6. بقیه جعفری را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.

7. روی آن را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

8. پس از یک ساعت، در یا پوشش روی خوراک را بردارید و به مدت 30 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

9. غذای شما آماده است و می توانید آن را با تکه های نان سوخاری شده یا خشک سرو کنید. معمولا تکه های نان را مانند آبگوشت در کادال، تیلیت می نمایند.

ویدیو

سفر به ایرلند با طعم دوبلین کادل

یک کاسه خوراک کادل، مانند یک آغوش گرم است، وقتی در عصری سرد، خیس از باران به خانه باز می گشت. این غذای لذیذ، سرما را از تن شما می گیرد، همان سرما و لرزی که شاید نشستن کنار آتش یا بخاری هم نمی تواند آن را گرم کند.

شما می توانید کادل را آن قدر در فر بگذارید تا آب آن کاملا خشک گردد و به شکل یک خوراک دربیاید. در نظر داشته باشید که پخت یک کادل عالی و بی نقص، عمدتا به کیفیت گوشت داخل آن بستگی دارد، پس در زمان خرید مواد اولیه حسابی دقت کنید.

اگر پیروز به پخت این غذا یا هریک از غذاهای مجموعه شدید، همیشه می توانید نظرات خود را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

منبع: کجارو / lonelyplanet
انتشار: 25 اسفند 1400 بروزرسانی: 25 اسفند 1400 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 2134

به "طرز تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید