ورود جمعیت هلال احمر برای ساماندهی کمک های مردمی

به گزارش تور بالی اندونزی، به گزارش خبرنگاران، حبیب درگاهی روز سه شنبه در آیین تجلیل از پزشکان داوطلب، خیران و داطلبان فعال ایلام درگاهی به محرومیت استان سیستان و بلوچستان اشاره نمود و گفت: شرایط نامناسب این استان و کمبود امکانات منجر به راه اندازی کمپین نذر آب شد تا از این طریق فعالیت هایی برای آبرسانی به این مناطق انجام گردد.

ورود جمعیت هلال احمر برای ساماندهی کمک های مردمی

وی اضافه نمود: 44 هزار نفر از شهروندان سیستانی توسط 500 پزشک داوطلب معاینه شدند و 53 هزار سبد غذایی با اعتبار 200 میلیارد ریال میان افراد نیازمند در این استان توزیع گردیده است.

معاون جمعیت هلال احمر اضافه نمود: یک هزار و 200 تانکر آب نیز خریداری و در این مناطق جانمایی شدند تا به شهرستان درگیر با مسئله خشکسالی و کم آبی خدمات رسانی نمایند.

درگاهی آمادگی این سازمان برای ساماندهی کمک های مردمی اطلاع داد و اضافه نمود: هر زمان مردم در امور کشور ورود نموده اند، مشکلات به شکل بسیار بهتری حل گردیده و نمونه بارز آنرا در زمان زلزله استان کرمانشاه شاهد بودیم که 64 میلیارد تومان کمک مردمی جمع آوری شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 آبان 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 60

به "ورود جمعیت هلال احمر برای ساماندهی کمک های مردمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ورود جمعیت هلال احمر برای ساماندهی کمک های مردمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید