جاکارتا

تقابل مردان واترپلو ایران و سنگاپور در گام نخست
ملی پوشان واترپلو ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات واترپلو بازی های آسیایی جاکارتا به مصاف سنگاپور می روند.

طلایی تکواندو در جاکارتا از لیست مسافران گرندی پری جا ماند
سعید رجبی دارنده مدال طلای بازی های آسیایی به دلیل مصدومیت شانس حضور در مسابقات گرندپری تکواندو را از دست داد.

کشف 6 جسد از مسافران هواپیمای مسافری اندونزی
آژانس ملی تحقیق و نجات اندونزی اجساد 6 تن از مسافران هواپیمای مسافری را که روز دوشنبه سقوط کرد، یافته و 21 کیسه محتوی بقایای اجساد و وسائل همراه کشته شدگان را برای شناسایی به جاکارتا منتقل نموده است.

سجاد کاظم زاده: فقط برای کسب مدال آمده ام
بوکسور تیم ملی ایران گفت: از روزی که به جاکارتا آمدم،هدفم کسب مدال بوده است

پارادوکسی به نام اندونزی!
اندونزی در حالی میزبان هجدهمین دوره بازی های آسیایی گردیده که تضادها و نکات جالبی در این کشور وجود دارد.

مهسا جاور: رقبای سختی در جاکارتا داریم
قایقرانی زنجانی اعزامی به جاکارتا گفت: در بازی های آسیایی 2018 جاکارتای اندونزی با رقبای سختی روبرو خواهیم بود اما برای کسب نشان خوش رنگ با همه توان به مصاف حریفان خواهیم رفت.

رحیمی: تیم هندبال قطر، چند ملیتی و قدرتمند است
رئیس فدراسیون هندبال ایران گفت: همه از قدرت تیم قطر آگاه هستند و شکست مقابل این تیم نیز با توجه به رویارویی با بحرین و ژاپن به نفع ما خواهد بود.

اندونزی آماده نیست، آماده هست!
در فاصله 2 روز تا شروع رسمی هجدهمین دوره بازی های آسیایی، اخباری ضد و نقیضی درباره آماده نبودن اندونزی برای این بازی ها و میزبانی ضعیف و خارج از استاندارد این دور به گوش می رسد.