تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

به گزارش تور بالی اندونزی، خورشت های سنتی ایرانی همیشه هواداران زیادی دارند و روش های نو برای پخت آن ها هم می تواند طعم نوی را برای شما به وجود بیاورد.

تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی یکی از روش های بسیار ساده، سریع و خوشمزه برای تهیه خورشت کرفس است و شما می توانید از مرغ تکه ای و خردشده برای تهیه این غذا بهره ببرید. اما یکی از نکات مهم تهیه خورشت کرفس استفاده از نعنا، جعفری و کمی برگ سبز کرفس است. همه مواد را باید کمی تفت دهید و اگر سبزی قورمه سرخ شده دارید اضافه کنید تا عطر فوق العاده ای به خود بگیرد. با خبرنگارانمگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

  • کرفس 1 دسته
  • مرغ (1 عدد ران و سینه)
  • پیاز 1 عدد
  • نعنا و جعفری (جعفری 350 گرم نعنا 150 گرم)
  • لوبیا چیتی 1/2 پیمانه
  • سبزی قورمه به دلخواه 2 قاشق غذاخوری سرخ شده
  • لیموعمانی 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

مرحله اول

ابتدا باید لوبیا چیتی را از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس و چندین بار آب آن را عوض کنید. کرفس را تمیز کنید و برگ سبز آن را جدا بشویید و ساقه آن را به میزان یک بند انگشت خرد کنید. نعنا و جعفری را هم بشویید و بعد از خشک شدن ریز خرد کنید و داخل یک تابه همراه برگ های کرفس خردشده و کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند و تغییر رنگ دهند. دقت کنید حرارت کم باشد وگرنه نعنا زود می سوزد. ساقه کرفس خردشده را نیز کمی تفت دهید و از تابه خارج کنید.

مرحله دوم

در ادامه داخل قابلمه مورد نظر باید کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ گردد. بعد پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل قابلمه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای گردد. حالا مرغ خردشده یا درسته به همراه پیاز و ادویه ها را خوب تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد و سرخ گردد.

مرحله سوم

در ادامه باید لوبیا چیتی را به همراه سبزی های سرخ شده و کرفس اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید تا با هم یکدست شوند. سپس روی مواد آب جوش اضافه کنید و ابتدا حرارت را بالا ببرید و بعد کم کنید تا مرغ بپزد و خورشت جا بیفتد.

مرحله چهارم

در پایان باید لیموعمانی را سوراخ کنید و داخل آب ولرم قرار دهید و نیم ساعت بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس داخل خورشت بیندازید و نمک را میزان کنید و مجدد نیم ساعت دیگر زمان دهید تا خورشت خوب بپزد و غلیظ و جاافتاده گردد.

نکات کلیدی در تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی

  • می توانید به دلخواه 1 قاشق غذاخوری رب به مواد اضافه کنید.
  • افزودن سبزی قورمه دلخواه است ولی عطر بسیار خوبی به خورشت می دهد.
  • به جای لیموعمانی از آب لیموترش تازه بهره ببرید.
منبع: پیام دلتا
انتشار: 21 تیر 1402 بروزرسانی: 21 تیر 1402 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 2411

به "تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه خورشت کرفس با مرغ و لوبیا چیتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید