جاستین ترودو: کانادا بابت گور های جمعی بچه ها بومی شرمنده است
به گزارش تور بالی اندونزی، نخست وزیر کانادا درپی پیدا شدن گور جمعی در کانادا خاطرنشان کرد که مردم کانادا از این موضوع وحشت زده و شرمنده هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از آسوشیتدپرس، جاستین ترودو نخست وزیر کانادا، در واکنش به کشف یک گور تازه دسته جمعی در این کشور، در اظهاراتی گفت: کانادایی ها از سیاست طولانی مدت دولت خود در اجبار بچه ها بومی برای رفتن به مدارس شبانه روزی که اکنون صد ها قبر بدون علامت در آن یافت شده است، وحشت زده و شرمنده هستند.
این سخنان در حالی بیان می گردد که ترودو دیروز نیز اعلام نموده بود: ما باید از گذشته خود در نژادپرستی درس بگیریم تا آینده بهتری بسازیم.
او در ادامه کشف گور های دسته جمعی بچه ها در استان های بریتیش کلمبیا و ساسکاچوان کانادا را شرم آور و یادآور نژادپرستی سیستماتیک، تبعیض و بی عدالتی علیه بومیان دانست.
چندی پیش مقامات محلی کانادا اعلام کردند صد ها قبر بی نام و نشان را در محل مدرسه قدیمی هندو های ماریو کشف نموده اند. گفته می گردد تعداد این گور ها می تواند چندین برابر 215 جسد کودکی باشد که در ماه های گذشته در ساختمان یک مدرسه قدیمی در منطقه کاملوس کشف شده است.
کشف گور های بی نشان در کانادا موجب شوک همگان در این کشور شده و به یکی از خبرسازترین موضوعات اخیر تبدیل شده است. مقامات محلی می گویند با یاری ابزار های پیشرفته شامل رادار هایی که می تواند به اعماق زمین نفوذ کند در پی کشف گور های بیشتری هستند. مدرسه قدیمی هندو ماریوال از سال 1899 تا 1997 فعالیت می نموده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان