خواص آلبالو (توصیه های پزشکی و ارزش غذایی)

به گزارش تور بالی اندونزی، آلبالو (Sour Cherry) سرشار از ویتامین ها بوده و دارای خاصیت آنتی اکسیدان است. کمک به درمان نقرس و دردهای روماتیسمی از خواص آلبالو است.

خواص آلبالو (توصیه های پزشکی و ارزش غذایی)

آلبالو یکی از میوههای بهاری خوش مزه و پرخاصیت است که طرفدارانبسکمک دارد. آلبالو سرشار از ویتامین های آ، ب و ث بوده و دارای خاصیت آنتیاکسیدان است و از این رو مصرف آن برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید می باشد،همچنین برای تصفیه خون بسیار مفید است.در حالحاضر در مناطق مختلف ایران درخت آلبـالو و میوه آن وجود دارد و برخی سال ها محصولفراوانی دارد که از آن به عنوان میوه استفاده می گردد یا آن را خشک می کنند و یا ازآن شربت، مربا و یا آلبـالوپلو و یا خورش آلبالو درست می کنند . قسمتهای مورد استفاده میوه آلبالو قسمت گوشتی میوه است و از دم و هستههای آن نیزدر طب سنتی برای درمان برخی بیماریها استفاده میگردد.

خواص آلبالو (طبیعت و خواص درمانی)

آلبالو دارای طبع بسیار سرد بوده و از این روخوردن زیاد آن برای افراد دارای مزاج سرد توصیه نمی گردد. آلبالو به عنوان یکی ازقویترین میوههای ضد التهاب محسوب شده و سرشار از مواد آنتیاکسیدان است. برخی خواص آلبالو عباتند از:

  • درمان نقرس (خوردن آلبالو سطح اسید اوریک موجوددر خون را کاهش می دهد که در پیشگیری از نقرس مفید می باشد.)
  • درمان پیری زودرس و به تعویق انداختن آن
  • درمان اختلالات خواب (آلبالو می تواند الگوهایخواب را در بدن تنظیم کند و از این حیث تاثیر شگفتانگیزی دارد .)
  • کمک به کاهش چربی و قند خون
  • کمک به درمان سرطانهای دستگاه گوارش
  • تصفیه خون
  • مفید برای بیمارن قلبی (آلبـالو ادرارآور است و پتاسیمآن از باقیمانده نمک در عروق جلوگیری می کند و به صورت ادرار آن را خارج می کند ودر نتیجه یکی از مهمترین خواص آلبالو کمک به قلب است.)
  • برطرف جوش، آکنه و کمک به طراوت و شادابی پوست (بهعلت تصفیه خون باعث شفافتر شدن رنگ پوست و چهره میگردد.)
  • کمک به کاهش وزن (آلبالو کالری بسیار کمی داشتهو به دلیل داشتن پکتین فراوان به لاغری و کاهش وزن کمک شایانی میکند).
  • تسکیندرد و تورم ناشی از بیماری آرتروز
  • پیشگیری از بیماریهای کلیه
  • پیشگیری از بیماری دیابت (مصرف آلبـالو، چربیخون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است،کاهش می دهد.)
  • برطرف کننده عطش
  • معالجه التهاب و ورم معده و روده
  • درمان نارساییهای کبد

جدول ارزش غذایی و خواص آلبالو

مواد و محتویات مقدار (در 100 گرم)
انرژی (کالری) 30 کیلو کالری
چربی0/06 گرم
پروتئین0/74 گرم
کربوهیدرات6/72 گرم
قند5/8 گرم
فیبر غذایی0/57 گرم
نمک5 میلی گرم
پتاسیم86 میلی گرم
کلسیم11 میلی گرم
آهن 2 میلی گرم
منیزیم5/69 میلی گرم
روی0/6 میلی گرم
مس0/75 میلی گرم

توصیه های پزشکی در مورد مصرف آلبالو

  • بهتر است در رژیم غذایی خود روزانه 5 تا 10 عدد آلبالورا بگنجانید.
  • بهترین زمان مصرف شربت آلبالو قبل یا بعد ازکارهای سنگین و انجام فعالیت های ورزشی است.
  • مبتلایان به نقرس، بیماری قند، بیماری های قلب،کبد چرب و سرطان به ویژه سرطان دستگاه گوارش روزانه یا یک روز در میان یک وعده کهحدودا 100 گرم آلبالو است، مصرف کنند.
  • جهت درمان چاقی و لاغر شدن صبح بعنوانصبحانهیک وعده غذایی خود فقط آلـبالو بخورید.
  • یکی از خواص آلبالو خاصیت ضد کلسترول آن است، بهاین منظور، یک ساعت بعد از غذای اصلی میل گردد.
  • برای درمان تصلب شرائین، 50 گرم از این میوه رادر ساعات 10 صبح و 5 عصر میل کنید.
  • مصرف آب آلبالو، به بهبود عوامل خطر بیماری هایقلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند .

مضرات آلبالو (چه افرادی بایستی آلبالو نخورند؟)

  • طبع آلبالو بسیار سرد است، بنابراین افراد دارایمزاج سرد در خوردن آن احتیاط کنند.
  • در صورت که فرد دارای میزان پتاسیم بالا در خون است،از خوردن آلبالو خودداری کند.
  • از خواص آلبالو داشتن ماده سوربیتول است،بنابراین توصیه میگردد افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر، اسهال و عدم تحمل بهفروکتوز در مصرف آلبالو احتیاط کنند.
  • برای کسانی که ورم روده دارند، چون آلبـالو ترشاست و سلولز دارد دیر هضم می گردد، لذا خوردن آن توصیه نمیگردد.

نکاتی در مورد مصرف آلبالو

لازم است بدانید وقتی آلبـالو خوردید به هیچعنوان روی آن آب نخورید، مایعات به طور کلی روی میوه ها آن را باد کرده می کند واین وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد. در فاصله غذاهای اصلی می توانیدآلبـالو را بخورید زیرا خیلی زود هضم می گردد یک مرتبه مقدار زیادی آلبـالو نخوریدبلکه به مقدار کم بخورید و در موقع خوردن هم خوب آن را بجوید .

گردآوری: مجله اینترنتی خبرنگاران

منبع: setare.com
انتشار: 12 آذر 1399 بروزرسانی: 12 آذر 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1433

به "خواص آلبالو (توصیه های پزشکی و ارزش غذایی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص آلبالو (توصیه های پزشکی و ارزش غذایی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید