درباره این ها یک عمر اشتباه می کردیم!
به گزارش تور بالی اندونزی، خبرنگاران: راز بزرگ تبلیغات بستنی، درختانی که واقعا درخت نیستند و ترفندهای آشپزخانه که جواب نمی دهند، همه این ها چیزهایی هستند که در زندگی روزمره با آن ها سروکار داریم و درباره بسکمک از آن ها اشتباه می کنیم، چون اغلب همه چیز را از والدین و معلمان یاد می گیریم بدون اینکه هرگز درباره آن ها سوالی بپرسیم. حتی اگر برخی عقاید سال ها رواج داشته باشند، بهتر است دوباره آن ها را بررسی کنیم و ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم.
بستنی ها در تبلیغات، درواقع پوره سیب زمینی و نشاسته هستند
تا به حال فکر کردید که چرا بستنی ها در تبلیغات ذوب نمی شوند؟ شرکت ها در تبلیغاتشان از یک نوع بستنی جادویی که هیچ وقت ذوب نمی شود استفاده نمی کنند. درواقع آن ها اصلا از بستنی استفاده نمی کنند. بلکه از پوره سیب زمینی رنگی، پودر قند و چربی حیوانی برای فریب دادن چشم و حواس ما استفاده می کنند، این ها زیر لامپ های داغ ذوب نمی شوند و در عکس ها بهتر به نظر می رسند.
درختان نخل درواقع درخت نیستند
ما فکر می کنیم که نخل ها درخت هستند، چون همیشه با نام درخت نخل آن ها را شناخته ایم. اما آن ها در واقع نوعی علف هستند. تنه درخت نخل مثل سایر درختان حلقه هایی ندارد که رشد سالانه آن را نشان دهد. علاوه بر این تنه آن هیچ پوستی ندارد و بیرون و درون آن یکی است؛ بنابراین درخت نامیدن نخل درست نیست.
پاستیل های سبز با طعم توت فرنگی وجود دارند
منطقی است که شیرینی های نارنجی طعم پرتقال، قرمز ها طعم توت فرنگی یا گیلاس، زرد ها طعم لیمو و سبزها طعم سیب یا لیموترش داشته باشند. اما برخی تولیدکننده های پاستیل اصلا این قوانین رعایت نمی کنند. مثلا برای پاستیل سبز طعم توت فرنگی و برای پاستیل قرمز طعم تمشک را انتخاب می کنند!
موی شما بعد از تراشیدن ضخیم تر نمی شود
والدین در دوران بلوغ به فرزندان خود می گویند که اگر مو هایشان را بتراشند، مو های ضخیم تر و تیره تری به جای آن ها رشد می کند. اما این افسانه واقعیت ندارند. علت این تصور آن است که وقتی مو به طور طبیعی رشد می کند و از پوست بیرون می آید در قسمت پایان تیز و باریک است، اما هنگام تراشیدن نوک موها قطع می شود و در نتیجه ضخیم تر و حتی تیره تر به نظر می رسد و وقتی دوباره رشد کند زبر به نظر می رسد.
نمک باعث نمی شود آب زودتر جوش بیاید
برخی معتقدند که اگر به آب، نمک اضافه کنید زودتر جوش می آید. اما آزمایش های اجرا شده ثابت می کند که نمک تفاوتی ایجاد نمی کند. چون مقدار نمکی که ما اضافه می کنیم معمولا حدود یک قاشق غذاخوری (کمتر از 3 قاشق) است که مقدار کمی است. اما اگر به مقدار زیاد نمک اضافه کنید، آب سریع تر جوش می آید. هر چند طعم غذا را خراب می کند.
هویج بهترین درمان چشم های ضعیف نیست
والدین و پزشکان همیشه به ما می گویند که خوردن هویج برای بینایی خوب است. ما معتقدیم که این سبزی جادویی می تواند بینایی را تقویت و از چشم ها محافظت کند. اما این حرف تا حدودی درست است. هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن ما از آن برای ساخت ویتامین بسیار مهمی برای چشم ها استفاده می کند: ویتامین آ. اما بهتر است بدانید که باید مقدار زیاد هویج بخورید تا سطح ویتامین تغییر کند و بدن ما از تجمع مقدار بیش از حد این ماده پیشگیری می کند.
اورست بلندترین کوه روی خشکی است نه زمین
در درس جغرافی یاد گرفتیم که اورست بلندترین کوه روی زمین است. اما این فقط در صورتی درست است که ارتفاع آن را از سطح دریا در نظر بگیریم. در غیر این صورت کوه بلندتری به نام مائونا کیا وجود دارد. قسمت اعظم این کوه زیر سطح دریا واقع شده است، اما اگر کل حجم آن را در نظر بگیریم، از اورست بلندتر است.
روغن مانع چسبیدن پاستا ها نمی شود
اگر از مردم بپرسید چطور می توانید مانع چسبیدن دانه های پاستا به هم شوید، معمولا می گویند مقداری روغن به آب آن اضافه کنید. اما این جواب نمی دهد. چگالی روغن کمتر از آب است، بنابراین یک لایه روغن روی آب می ماند. وقتی پاستا را آبکش کنید، این روغن روی پاستاها را می پوشاند و مانع چسبیدن سس به پاستای شما می شود.
مو در اثر استرس سفید نمی شود
استرس عامل سفید شدن مو نیست. فولیکول های مو برای مو های ما رنگ تولید می کنند که با افزایش سن مقدار آن کم می شود؛ بنابراین بعد از اینکه مو چرخه طبیعی رشد خود را طی کرد و دوباره تولید شد، در چرخه بعدی رنگ کمتری دارد. اما استرس باعث می شود مو های ما سریع تر بریزد، در نتیجه چرخه طبیعی سریع تر شود و احتمال سفیدی زودرس مو ها بیشتر شود.
منبع: brightside
منبع: برترین ها