طرز تهیه اشترودل پیتزایی

به گزارش تور بالی اندونزی، اشترودل پیتزایی غذایی است که از دو لایه تشکیل شده، پوسته بیرونی که همان خمیر مخصوص اشترودل بوده و مواد لایی آن که می تواند ترکیبی از انواع گوشت، سبزیجات و پنیر باشد. طرز تهیه اشترودل پیتزایی نکاتی دارد که در این مطلب به آن پرداخته شده است.

طرز تهیه اشترودل پیتزایی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اشترودل نوعی غذای اتریشی است که با تغییر مواد تشکیل دهنده آن می توان تنوع زیادی در طعم و مزه آن ایجاد کرد؛ به همین دلیل این غذا می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل در هر سه وعده صبحانه، نهار یا شام مورد استفاده قرار گیرد. لایه بیرونی اشترودل از خمیر مخصوصی درست می گردد، موادی زیر این خمیر قرار می گیرد و سپس در فر طبخ می گردد. خمیر مخصوص اشترودل یکی است، ولی مواد میانی آن تنوع بالایی دارد. گاهی از مواد شیرینی نظیر سیب، کشمش و مربا در میان خمیر استفاده می گردد و معمولا به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می گردد؛ گاهی نیز از انواع گوشت و سبزیجات، مایه ای درست می نمایند و همراه با لای خمیر قرار می دهند که حاصل آن نوعی اشترودل پیتزایی است. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه اشترودل پیتزایی و خمیر آن را با هم مرور کنیم، با ما همراه باشید.

طرز تهیه اشترودل پیتزایی

مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل پیتزایی
آرد2 فنجان
تخم مرغ کوچک1 عدد
روغن مایع2 قاشق چایخوری
آب گرم3/4 فنجان
نمک1/3 قاشق چایخوری

دستور تهیه خمیر اشترودل پیتزایی:

  1. آرد و نمک را در کاسه ای عظیم ریخته و با هم مخلوط کنید، سپس وسط آن را گود کنید.
  2. تخم مرغ و روغن را به آرد اضافه نموده و مخلوط کنید. این مواد را می توانید با دست مخلوط نموده یا از همزن برقی بهره ببرید.
  3. آب گرم را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل گردد.
  4. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را از کاسه به سطح کار منتقل کنید.
  5. خمیر را با دست ورز دهید تا کاملا نرم و یکدست گردد.
  6. خمیر را گرد نموده و روی آن را با کمی روغن چرب کنید.
  7. خمیر را در کاسه ای قرار داده و روی آن را با پارچه بپوشانید. 30 دقیقه فرصت دهید تا خمیر استراحت کند و در این فاصله مشغول درست کردن مواد میانی اشترودل شوید.
مواد لازم برای داخل خمیراشترودل پیتزایی
گوشت چرخ نموده500 گرم
قارچ200 گرم
فلفل دلمه ای، پیاز عظیم و زرده تخم مرغاز هر کدام 1 عدد
پنیر پیتزا200 گرم
زردچوبه و زعفران ساییدهاز هر کدام ½ قاشق چایخوری
سس گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
روغن مایع، نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

دستور تهیه مواد داخل خمیر اشترودل پیتزایی:

  1. فر را روی درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. پیاز را خرد نموده و با 3 قاشق غذاخوری روغن در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی گردد.
  3. کمی نمک، زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه نموده و چند ثانیه تفت دهید، سپس گوشت چرخ نموده را در تابه بریزید.
  4. گوشت را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند، سپس فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم چند دقیقه تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده گردد.
  5. قارچ را ورقه ای خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه دیگر تفت دهید تا آب آن کشیده گردد. سپس قارچ را همراه با سس گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
  6. را به مایه گوشت اضافه نموده و مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  7. نمک و فلفل مایه گوشت را میزان نموده و سپس حرارت را خاموش کنید.

آماده سازی اشترودل پیتزایی:

  1. زعفران ساییده را در فنجان ریخته و دو تکه کوچک یخ روی آن قرار دهید. صبر کنید تا یخ ذوب شده و محلول زعفران آماده گردد.
  2. زرده تخم مرغ را همراه با محلول زعفران و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.
  3. یک تکه پارچه نخی تمیز روی میز کار پهن کنید، طوریکه لبه های آن از اطراف میز آویزان باشد. روی پارچه حدود 1/2-1 فنجان آرد بپاشید، به گونه ای که بیشتر آرد در وسط پارچه باشد.
  4. خمیر را وسط پارچه قرار دهید و با دست آن را به شکل مربع درآورید. اگر لازم بود آرد بیشتری زیر خمیر بریزید که به پارچه نچسبد.
  5. روی خمیر را با کمی روغن چرب کنید.
  6. گوشه های خمیر را با دست بکشید تا به صورت یک لایه نازک مانند ورق کاغذ درآید.
  7. اطراف خمیر که ضخامت بیشتری دارد با یک قیچی تمیز ببرید یا با یک چاقوی تیز برش بزنید تا خمیر به شکل مستطیل درآید. اجازه دهید خمیر به همین شکل به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
  8. روی خمیر را با کمی کره ذوب شده چرب کنید.
  9. از مایه گوشتی وسط خمیر قرار دهید و روی آن مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
  10. با یک کارد تیز روی دو ضلع عظیمتر خمیر مستطیلی شکل، برش های مورب ایجاد کنید.
  11. ابتدا و انتهای خمیر را به سمت داخل تا کنید، سپس برش های خمیر را یکی یکی روی مواد قرار دهید تا روی مواد کاملا با خمیر پوشانده گردد.
  12. روش دوم پیچیدن خمیر این است که اطراف خمیر را به سمت داخل تا کنید، طوریکه خمیر روی مواد را کاملا بپوشاند. سپس با چاقو روی آن برش های سطحی مورب ایجاد کنید.
  13. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و اشترودل را در سینی قرار دهید.
  14. با یک برس تمیز از مخلوط تخم مرغ روی خمیر اشترودل بمالید.
  15. اشترودل پیتزایی را در فری که از قبل گرم نموده اید قرار دهید و 45-30 دقیقه صبر کنید تا رنگ آن طلایی گردد.
  16. اشترودل را از فر خارج نموده و صبر کنید کمی خنک گردد، سپس آن را برش بزنید.
  17. اشترودل پیتزایی را به صورت گرم و با سس کچاپ میل کنید.

چند نکته در طرز تهیه اشترودل پیتزایی

  • به جای آب گرم می توانید از شیر ولرم در تهیه خمیر اشترودل بهره ببرید.
  • برای پف کردن خمیر اشترودل می توانید از 1 قاشق چایخوری مایه خمیر بهره ببرید.
  • اشترودل پیتزایی را می توانید با مرغ و سبزیجات دیگری نظیر کنسرو ذرت نیز درست کنید.
منبع: setare.com
انتشار: 23 اسفند 1399 بروزرسانی: 23 اسفند 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1631

به "طرز تهیه اشترودل پیتزایی" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه اشترودل پیتزایی" امتیاز داده اند | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اشترودل پیتزایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید