طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی؛ فینگرفود مجذوب کننده در کم ترین زمان
به گزارش تور بالی اندونزی، چند سالی می گردد که فینگرفود ها رونق زیادی گرفته اند و پای ثابت مهمانی ها و دورهمی ها شده اند؛ از فینگرفود های فست فودی گرفته تا برنجی. فینگرفود و پیش غذا هایی که به ظاهر خیلی ساده به نظر می رسند، اما درست کردن آن ها به علت سایز کوچکی که دارند، زمان و زحمت بیشتری دارد.
مواد لازم:
گوجه فرنگی گیلاسی: 24 عدد
برگ ریحان تازه: چند شاخه
نان تست: 12 برش
پنیر پارمزان: یک بسته
سس پستو: یک قاشق قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. گوجه ها را شسته و به همان صورت کامل، درون تابه ای لبه دار قرار دهید. در صورت تمایل روی گوجه ها کمی نمک و فلفل بپاشید تندی این غذا با توجه به ذائقه متفاوت خواهد بود.
2. گوجه ها را روی شعله کم گاز گذاشته تا کم کم بپزد. بهتر است در تابه بسته باشد تا گوجه با آب خود پخته گردد. گوجه ها در اثر حرارت آب می اندازند. تا زمانی که آب گوجه ها گرفته گردد صبر کنید.
تقریباً یک ربع زمان برای پخت گوجه ضروری است. بعد از این مدت گوجه ها باید شل و پخته شده باشد.
3. تا گوجه ها بپزد می توانید نان ها را آماده کنید. روی هر برش از نان ها کمی روغن زیتون و سس پستو بمالید و به مقدار دلخواه از پنیر پارمزان رنده شده روی هر برش نان بریزید.
4. گوجه های پخته شده را روی پنیر ها قرار داده و با برگ ریحان تزیین کنید.
منبع: گردشبان