طرز تهیه پیتزا قارچ ؛ یک پیتزای سریع و خوشمزه!
به گزارش تور بالی اندونزی، یک پیتزای ساده و خوشمزه می تواند عصرانه روزهای اول پاییز باشد و آن روز را متفاوت تر از هر روز کند. این پیتزا می تواند پیتزا قارچ باشد که علاوه بر این که فوق العاده ساده است و در کم تر از 20 دقیقه آماده می گردد، طعم فوق العاده ای دارد و برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند، بسیار مناسب است. با طرز تهیه پیتزا قارچ همراه ما باشید.
-
مواد لازم برای تهیه پیتزا قارچ
فلفل دلمه رنگی (خرد شده) نصف لیوان
زیتون (بدون هسته) نصف لیوان
گوجه خشک شده نصف لیوان
سیر دو حبه
روغن زیتون بکر دو قاشق سوپ خوری
جعفری (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
قارچ (خرد شده) 400 گرم
پیاز متوسط دو عدد
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نان تست چهار عدد
سس گوجه یک چهارم لیوان
پنیر پیتزا یک چهارم لیوان
-
طرز تهیه پیتزا قارچ
مرحله اول
این پیتزای خوشمزه و خانگی می تواند یک وعده شام نسبتا سبک برای شما باشد. پس مواد اولیه را بردارید و آستین ها را بالا بزنید و دست به کار شوید!
قارچ، فلفل دلمه، پیاز و سیر را خوب بشورید.
قارچ، فلفل دلمه ای و پیاز را در اندازه متوسط خرد کنید. سیر را رنده کنید و یک دسته جعفری را ریز ریز کنید. حالا فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله دوم
نان ها را روی یک سینی بچینید. بهتر است کف سینی را با کاغذ آشپزی بپوشانید. روی نان ها یک لایه سس قرمز بریزید. سپس ترکیبی از قارچ، فلفل دلمه، زیتون، پیاز، گوجه خشک شده و سیر را روی آن ها بریزید. روی این ترکیب کمی روغن زیتون بریزید و پنیر پیتزا را روی آن ها بریزید. اگر می خواهید غذای کم چرب تری بخورید، می توانید پنیر کمتری بهره ببرید. روی پنیر کمی سس قرمز، نمک و فلفل سیاه بریزید. می توانید تعداد نان تست را بر حسب تعداد افراد به نسبت مواد اولیه کم و زیاد کنید.
مرحله سوم
سینی را داخل فر (که قبلا گرم شده) بگذارید و اجازه دهید 15-20 دقیقه بپزد تا پنیر روی آن طلایی گردد. سپس آن را از فر در بیاورید و جعفری های خرد شده را روی پیتزا بریزید. چند دقیقه اجازه دهید تا سرد گردد حالا می توانید از خوردن یک پیتزا قارچ خوشمزه لذت ببرید!
مرحله چهارم
گوجه خشک شده را می توانید از روز قبل در خانه درست کنید و یا از بیرون تهیه کنید. برای درست کردن آن ها گوجه را به صورت حلقه های نازک ببرید و جلوی آفتاب بچینید.
منبع: کتاب کاله