طرز تهیه سالاد با پنیر گودا ترکیبی خوشمزه از کاهو، سیب و گردو

به گزارش تور بالی اندونزی، اگر از هواداران ترکیب میوه، پنیر و مغزها در سالاد هستید، سالاد با پنیر گودا می تواند انتخابی عالی برای شما باشد. با افزودن سیب های ترد، پنیر گودای لطیف خبرنگاران، گردوی خوش عطر و پیاز قرمز ریزشده به کاهوی مخلوط و سسی سبک بر پایه سرکه سفید، سالادی آماده می کنید که هم در طعم و هم در بافت، تنوع لذت بخشی دارد. بعلاوه مانند این سالاد، با خواندن مطلب طرز تهیه سالاد با پنیر فتا می توانید با ترکیب های دیگر سبزیجات و پنیر نیز آشنا شوید.

طرز تهیه سالاد با پنیر گودا ترکیبی خوشمزه از کاهو، سیب و گردو

مواد لازم برای تهیه سالاد با پنیر گودا

  • بیبی کاهو 140 گرم
  • سیب قرمز 1 عدد
  • پنیر گودای خرد شده خبرنگاران 3/4 پیمانه
  • مغز گردو خردشده 1/2 پیمانه
  • پیاز قرمز ریز خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد با پنیر گودا

مرحله اول: شستن بیبی کاهوها

کاهوها را بشویید و خشک کنید، سپس در یک کاسه بزرگ بریزید.

برای شستن و ضدعفونی کردن بیبی کاهوها، ابتدا همه برگ ها را داخل یک آبکش بریزید و با آب سرد به خوبی آبکشی کنید تا گل و لای و خاک از بین برود. سپس یک کاسه بزرگ را از آب پر کنید و مقدار مناسبی سرکه سفید یا چند قطره مایع ضدعفونی کننده سبزیجات به آن اضافه کنید.

برگ های کاهو را حدود 10 تا 15 دقیقه در این محلول قرار دهید و با دست به آرامی زیر و رو کنید. بعد از این مرحله، دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا مواد ضدعفونی کننده کاملا شسته شوند. در نهایت برگ ها را در آبکش بگذارید تا آب اضافی برود

مرحله دوم: خرد کردن سایر مواد

پیاز قرمز را با دقت ریز خرد کنید و به کاسه ای که کاهوها را داخل آن ریخته اید اضافه کنید. اگر تمایل دارید با فواید پیاز بیشتر آشنا شوید، مطلب خواص پیاز در خبرنگاران را مطالعه کنید.

نیمه سیب را بردارید و با یک چاقوی تیز، تا حد امکان به صورت ورقه های نازک برش بزنید تا بافت لطیف تری در سالاد ایجاد گردد. پنیر گودا را به صورت مکعب هایی با مقدار حدود 1.5 سانتی متر خرد کنید تا در هر لقمه به خوبی قابل حس باشد. مقدار مورد احتیاج از گردو را با پیمانه مقدار گیری نموده و آن را کنار بگذارید تا در مرحله بعد به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه سسِ سالاد با پنیر گودا

روغن زیتون، سرکه سفید، عسل، فلفل سیاه و نمک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و با همزن دستی یا چنگال به خوبی هم بزنید تا سسی یکدست و هماهنگ به دست آورید. بعد از آماده شدن سس، نیمی از آن را به کاسه ای که حاوی کاهو و پیاز قرمز است اضافه کنید و با قاشق یا دست تمیز مواد را به آرامی مخلوط کنید تا برگ ها و پیاز به طور یکنواخت به سس آغشته شوند و طعم بگیرند.

مرحله چهارم: اضافه کردن سیب، گردو و پنیر گودا به سالاد

برش های نازک سیب، پنیر گودای خردشده و گردوی آماده شده را به کاسه ای که مخلوط کاهو، پیاز و نیمی از سس در آن واقع شده است اضافه کنید.

سپس به جای مانده سس را روی مواد بریزید و با قاشق یا دست تمیز همه مواد را به آرامی هم بزنید تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند و همه اجزای سالاد به طور یکنواخت به سس آغشته شوند، بدون آن که بافت لطیف برگ ها و سیب ها آسیب ببیند.

نکات تکمیلی برای تهیه سالاد با پنیر گودا

با مطالعه این مطلب با طرز تهیه سالاد با پنیر گودا آشنا شدید، در ادامه با نکات بیشتری در مورد این پیش غذا آشنا می شوید:

خیساندن پیاز قرمز قبل از خرد کردن

قبل از خرد کردن پیاز قرمز، آن را چند دقیقه در مقداری آب سرد بخیسانید. با این کار تندی و طعم خام پیاز کمتر می گردد و طعم سالاد ملایم تر خواهد بود.

برش زدن صحیح سیب

هنگام برش زدن سیب، سعی کنید آن را تا حد امکان نازک ببرید. اگر چاقوی تیز در دسترس دارید، از آن بهره ببرید تا برش های ظریف تری داشته باشید. اگر برش زدن نازک برای تان سخت است، می توانید سیب را به مکعب هایی به مقدار پنیر گودا خرد کنید.

استفاده از انواع میوه و انواع مغزیجات برای تهیه سالاد با پنیر گودا

یادتان باشد برای تهیه سالاد، خلاقیت در اضافه کردن مواد سالاد یک هنر است. بنابراین خودتان را محدود نکنید و میوه های مورد نظر خود را جایگزین هم کنید و از انواع سبزیجات و مغزیجات مختلف غافل نشوید.

طرز تهیه انواع سس برای سالاد کاهو

با مطالعه مطلب طرز تهیه پنج نوع سس برای سالاد کاهو، طبق سلیقه و میل خود می توانید سس مورد علاقه خود را به راحتی تهیه کنید. بعلاوه اگر از رژیک غذایی خاصی پیروی می کنید، می توانید سس رژیمی با روغن زیتون را امتحان کنید.

آشنایی با پنیر گودا خبرنگاران

پنیر گودا خبرنگاران یک پنیر نیمه سخت است که بافتی نرم و طعمی ملایم و خامه ای دارد و از شیر گاو تهیه می گردد. این پنیر هنگام حرارت تماشا به راحتی ذوب می گردد و کمی حالت کشسان پیدا می نماید، به همین علت گزینه ای بسیار مناسب برای تهیه غذاهای گرم مانند پنینی، پاستا، گراتن سیب زمینی و انواع اسنک ها به شمار می آید. گودا خبرنگاران منبعی غنی از کلسیم، پروتئین، فسفر و ویتامین های مفید برای بدن است.

تا حالا سالاد کاهو با پنیر گودا درست کردید؟ تجربه خود را با بقیه در اشتراک بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 2 خرداد 1404 بروزرسانی: 2 خرداد 1404 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 2575

به "طرز تهیه سالاد با پنیر گودا ترکیبی خوشمزه از کاهو، سیب و گردو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد با پنیر گودا ترکیبی خوشمزه از کاهو، سیب و گردو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید