طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

به گزارش تور بالی اندونزی، برای اینکه یک مربای خوشمزه داشته باشید باید نکاتی بسیار مهم مثل ظرف شیشه ای و غلظت و میزان شکر و ظرف پختن و اندازه جوشیدن در پخت مربا را رعایت کنید.

طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل

به گزارش تور بالی اندونزی به نقل از بیتوته

مواد لازم برای مربای زنجبیل و سیب :

زنجبیل تازه500 گرم

سیب 500 گرم

آب5 لیوان

شکر5 لیوان

جوهر لیمو یا آبلیموکمی

چوب دارچین1 تکه

طرز تهیه

ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.

وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 دی 1399 بروزرسانی: 1 دی 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1472

به "طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید