میان وعده ای که مهمانتان را جادو می نماید
به گزارش تور بالی اندونزی، این کیک یکی از ساده ترین انواع کیک است که هم به صورت عصرانه و هم حتی به جای صبحانه با یک لیوان چای می چسبد.
این کیک را به صورت ساده هم می توانید سرو کنید ولی با روکش شکلات آن طعم و مزه بهتری دارد؛ ضمناًً سنگین تر هم هست.
1. تخم مرغ، شکر و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با همزن آن قدر بزنید تا پف کند. بعد روغن مایع را اضافه کنید. در ظرف دیگری آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نموده و از الک رد کنید. مخلوط آردی الک شده را کم کم همراه با آب جوش به طور متناوب(یعنی کمی آرد و کمی آب تا تمام گردد) در مایه تخم مرغ، شکر، وانیل و روغن بیفزایید و به طور دورانی هم بزنید تا مایه یک دست گردد.
2. حالا مخلوط مایه کیک را در قالب بریزید در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید و فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید. بعد از حدود نیم ساعت کیک آماده است و حالا باید سس شکلاتی روی آن را آماده کنید.
مواد لازم
5 عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
2 ق م بیکینگ پودر
یک پیمانه روغن مایع
یک پیمانه سرخالی
آب جوش
4 /1 ق چ وانیل
به مقدارلازم خامه و پودرپسته(برای تزئین)
سس شکلات
مواد خشک را در ظرف فلزی بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس شیر را به این مخلوط بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ گردد. بعد ژلاتین ورقه ای را در سس داغ بریزید و هم بزنید تا حل گردد. در این موقع ظرف را از روی حرارت بردارید و کره به این مایه اضافه کنید و هم بزنید سپس کناری بگذاریدتا از حرارت بیفتد. در آخر سس را روی کیک بریزید و روی آن را با خامه و پوست پسته تزئین کنید.
مواد لازم
20 گرم کره
4 ق س آرد
3 ق س پودر کاکائو
3 /1 پیمانه شکر
2 /1 پیمانه شیر
یک ورق ژلاتین
فوت وفن
فر را یک ربع پیش از قراردادن قالب در آن روشن کنید تا گرم گردد.
منبع: همشهری آنلاین