کنترل دیابت با کاهش مصرف گوشت

به گزارش تور بالی اندونزی، محققان معتقدند: کاهش مصرف گوشت می تواند در کنترل علائم دیابت موثر باشد.

کنترل دیابت با کاهش مصرف گوشت

به گزارش خبرنگاران، محققان آمریکایی بار دیگر در تایید خواص رژیم های غذایی گیاهی برای سلامت، اظهار داشتند: در مبتلایان به دیابت کاهش مصرف گوشت می تواند به کنترل گلوکز خون و حفظ سلامتی یاری کند.

دیابت نوع دو از جمله بیماری هایی است که می توان تاثیرات منفی ناشی از آن را با مصرف دارو و تغییر در سبک زندگی تا حدودی تعدیل کرد. هرچند بدون کنترل صحیح پیامدهای جدی متوجه بیمار می گردد. به طور مثال، دیابت خطر بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و از دست دادن قدرت بینایی را افزایش می دهد.

دیابت علاوه بر تاثیرات روی سلامت جسم می تواند با پیامدهای جدی روانی نیز همراه باشد. خطر ابتلا به افسردگی در میان مبتلایان به دیابت نوع دو، تقریبا دو برابر بیش از عموم مردم است.

در این آنالیز، گروهی از محققان به منظور فهم تاثیر کاهش مصرف فرآورده های گوشتی در کنترل گلوکز خون و بهبود وضعیت جسمی به تحلیل اطلاعات بدست آمده در مطالعات موجود پرداختند.

به گزارش خبرنگاران به نقل از مدیکال نیوز تودی، شواهد علمی وجود دارد که نشان می دهد مصرف مقدار قابل توجهی از گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می دهد. همچنین، رژیم های غذایی سرشار از سبزیجات، میوه ها، خشکبار و دانه ها که حاوی مقدار کمی از گوشت هستند می توانند خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهند. درنتیجه، به گفته محققان، رژیم غذایی گیاهی می تواند بهترین گزینه در پیشگیری و کنترل دیابت باشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 22 اسفند 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 121

به "کنترل دیابت با کاهش مصرف گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کنترل دیابت با کاهش مصرف گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید