دانشگاه فرهنگیان چشم انتظار تخصیص ردیف های بودجه ای
به گزارش تور بالی اندونزی، تهران (پانا) - رئیس دانشگاه فرهنگیان، ساختمان های فرسوده و کمبود بودجه را اصلی ترین معضل این دانشگاه دانست و به نبود زیر ساخت های ارتباطی در دوران کرونا اشاره نمود.
حسین خنیفر در مصاحبه با بخش باسخنگویان در برنامه زنده رویداد رادیو گفت وگو، دانشگاه فرهنگیان را مجموعه ای عریض و طویل دانست و اشاره نمود که سابقه آموزش معلمین در کشور به نزدیک یکصد سال پیش باز می شود.
وی سابقه پایه گذاری دانشگاه فرهنگیان را ناظر بر ابتدای دهه 90 دانست و اضافه نمود: بنده سال 97 به این دانشگاه ملحق شدم.
خنیفر که در تمام پایه های تحصیلی بعنوان معلم خدمت گزاری نموده است، گفت: با مدیرکلی وزارت آموزش و پرورش کارم را تا دهه 80 ادامه دادم و سپس در وزارت علوم مشغول به کار شدم.
وی ادامه داد: با ورود به دانشگاه فرهنگیان با همکاری وزارت علوم و سازمان امور استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و مجلس، توانستیم سال 97 حدود 45 هزار دانشجو و سال 98، چهل هزار و سال جاری قریب 70 هزار دانشجو را پذیرا بودیم تا گپ آموزش و پرورش را در سال های آینده مرتفع کنیم.
خنیفر به مزایای دانشگاه فرهنگیان در بعد امنیت شغلی اشاره نمود و گفت: این ظرفیت ها در هیچ دانشگاهی وجود ندارد و فارغ التحصیلان ما در کسوت پاک و مقدس معلمی که شغل انبیاست وارد می شوند.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در مصاحبه با رادیو گفت وگو توضیح داد: کار فارغ التحصیلان ما در حقیقت خدمت به آموزش و پرورش است و ما تربیت نیروی مورد احتیاج این وزارتخانه را عهده دار هستیم.
خنیفر همچنین پراکنش خروجی این دانشگاه را 60 و 40 درصد برای مقاطع ابتدایی و متوسط اول و دوم مطرح نمود و گفت: درپی بازدید رهبری از این دانشگاه، بسیاری موانع به همت همکاران مان برطرف شده است ولی از مهم ترین چالش های موجود، فرسودگی مراکز است.
وی ادامه داد: اغلب ساختمان ها مربوط به زمان قبل از انقلاب است و در دوران کرونا، با محدودیت زیر ساخت های اینترنتی روبرو هستیم.
خنیفر گفت: با وجود سرورهای موجود در ستاد و نیز کل کشور، بخشی از مسائل را مرتفع نموده ایم و اساتید ما با همت عالی، نظام آموزشی را به سمت تلفیق و ترکیب برده اند.
وی همچنین بودجه این مجموعه علمی را نسبت به سایر مراکز کمتر مطرح نمود و اضافه نمود: دانشگاه های دیگر از نظر پراکنش در یکجا هستند ولی ما در 98 مکان در 31 استان پراکنش داریم که توجه بیشتری را به این مجموعه دانشگاهی می طلبد.
خنیفر گفت: برای حل مشکل معلم در سال های آینده، احتیاجمند تخصیص ردیف های بودجه ای هستیم و ان شاالله با همت مجلس این مسئله مرتفع خواهد شد.
وی اضافه نمود: بعد از تحولات اجرا شده بعد از سال 97، اولین خروجی که چندین برابر سال های قبل هست را در سال آینده تحویل آموزش و پرورش می دهیم.
خنیفر گفت: این عزیزان مهر 1400 وارد چرخه نظام تعلیم و تربیت می شوند و بجای آن ها دانشجویان جدیدی می گیریم.
منبع: خبرگزاری پانا