طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی در منزل

به گزارش تور بالی اندونزی، برای درست کردن انواع شیرینی خانگی ، انواع شیرینی رولت، کیک تولد و خامه ای و دسرهای مختلف به خامه فرم گرفته قنادی احتیاج دارید. اما خامه قنادی چیست و روش فرم دادن به آن و نگهداری از آن چگونه است؟ در مجله خبرنگاران به این سوالات شما پاسخ می دهیم و طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی در منزل و طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه را به شما می گوییم.

طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی در منزل

جهت دریافت خدمات مهندسی ساختمانی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای ساخت، بازسازی، معماری، محوطه سازی و خرید مصالح ساختمانی را از ما بخواهید.

خامه قنادی چیست؟

خامه قنادی به خامه های شیرین با چربی بالای 30 درصد گفته می گردد که در مغازه های لوازم قنادی و هایپرمارکت ها موجود است. خامه های قنادی معمولا در بسته های 1 تا 5 کیلویی موجود هستند. خامه قنادی شیرین است و احتیاجی به اضافه کردن شکر ندارد. روش نگهداری خامه قنادی به این صورت است که باید حتما در فریزر نگهداری گردد. معمولا 6 ماه تاریخ انقضا دارد و موقع استفاده باید از فریزر خارج کنید و در یخچال بگذارید تا یخ آن کم کم آب گردد.

طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی در منزل

برای فرم دادن خامه قنادی ابتدا باید آن را در محیطی سرد و خنک فرم بدهید. یادتان باشد اگر آشپزخانه گرم باشد یا کتری و غذا روی گاز و شعله گاز روشن باشد خامه فرم نمی گیرد. هر مقدار خامه احتیاج دارید به اندازه مصرف، خامه را چند ساعت قبل از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید در یخچال یخش باز و نرم گردد. خامه فقط باید نرم گردد اما نباید گرم باشد. پس خامه را سرد باید فرم بدهید. بهترین ظرف برای فرم دادن به خامه ظرف پیرکس یا استیل است. از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید چون چربی خامه به ظرف می چسبد و خوب فرم نمی گیرد.

بهتر است اندازه کاسه مناسب با مقدار خامه و پره های همزن شما باشد. به این ترتیب چرخش پره های همزن به همه جای خامه یک اندازه است و خامه خوب فرم می گیرد. یک فوت کوزه گیری عالی در طریقه درست کردن و فرم دادن خامه قنادی در منزل این است که به مدت 5 دقیقه پره های همزن را در فریزر بگذارید تا سرد شوند و کار فرم دهی خامه را بهتر پیش ببرند.

فرم دریافت

برای فرم دریافت خامه قنادی ابتدا باید خامه را به مدت 2 دقیقه با دور کند هم بزنید تا یکدست و کمی سنگین گردد. سپس با دور تند تا جایی خامه را هم بزنید که فرم بگیرد. خامه را فقط در یک جهت هم بزنید. معمولا در این مرحله بعد از 5 دقیقه هم زدن خامه قنادی شبیه خامه فرم گرفته می گردد اما این فرم دهی اصلی نیست و کاذب است چون نمی توانید با این خامه ماسوره بزنید.

فرم خامه باید به گونه ای گردد که دیگر پره های همزن نتوانند بچرخند و شرایط خامه به گونه ای باشد که انگار دور پره های همزن پیچ خورده است. پس تا رسیدن به این حالت هم زدن خامه را ادامه بدهید. زمانی که خامه را فرم می دهید در دقایق اولیه براق است و سپس مات می گردد پس نگران این مسئله نشوید.

بعد از فرم دریافت خامه قنادی دیگر نباید آن را هم بزنید چون به اصطلاح کره می گردد و دیگر نمی توانید آن را هم بزنید.

اگر می خواهید خامه فرم گرفته رنگی داشته باشید بعد از فرم دریافت آن از پودر ژله به رنگ دلخواه بهره ببرید و هم بزنید. موقع ماسوره زدن یا خامه کشی این کار را را در یک محیط خنک و به سرعت انجام دهید تا خامه از فرم نیفتد.

طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی با خامه صبحانه

خامه فرم گرفته با خامه صبحانه معمولا زودتر فرم و شکل خودش را از دست می دهد اما طعم بهتری دارد. اگر دوست دارید خامه قنادی را خودتان در خانه درست کنید آموزش تهیه آن بسیار آسان است و کافی است که طرز زدن خامه و موادی که باید به آن اضافه کنید را بلد باشید. برای این کار به مواد زیر احتیاج دارید:

خامه صبحانه پرچرب: 200 گرم

پودر قند: 50 گرم

وانیل: 1/3 قاشق چایخوری

خامه صبحانه را در یک کاسه فلزی مناسب بریزید. ظرف را به گونه ای انتخاب کنید که وقتی خامه را هم زدید و حجم خامه زیاد شد با مشکل روبرو نشوید. خامه نباید آب داشته باشد پس اگر همراه خامه آب اضافی هم داخل ظرف ریخت آن را دور بریزید. پودر قند را اضافه کنید، کمی هم بزنید و سپس این ترکیب را در فریزر بگذارید تا تگری شده و رگه های یخ در آن ایجاد گردد. خامه را از فریزر بیرون بیاورید، با همزن 2 دقیقه با دور کند هم بزنید و سپس با دور تند فقط در یک جهت هم بزنید. 10 الی 15 دقیقه برای فرم دریافت خامه زمان ضروری است.

بهتر فرم دریافت

برای بهتر فرم دریافت خامه بهتر است ظرف خامه را در یک ظرف آب و یخ بگذارید. خامه را آنقدر هم بزنید تا رد پره های همزن روی خامه بماند و از بین نرود، به همان ترتیبی که برای خامه قنادی گفتیم؛ انگار که خامه در پره های همزن پیچ خورده است. اگر مقدار خامه فرم گرفته بیش از احتیاج شما بود در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. برای استفاده بعدی خامه را از فریزر بیرون بیاورید، در یخچال بگذارید و وقتی کمی نرم شد دوباره با همزن بزنید تا فرم بگیرد. این خامه که دوباره هم زده می گردد کمتر فرم می گیرد که طبیعی است و البته دیگر برای تزیین کیک مثل کیک تولد و عقد و عروسی چندان مناسب نیست ولی برای شیرینی خانگی مثل نان خامه ای یا شیرینی لطیفه و ناپلئونی گزینه خوبی است.

منبع: افق کوروش
انتشار: 23 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1021

به "طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید