طرز تهیه کاچی زعفرانی

به گزارش تور بالی اندونزی، کاچی یک دسر ایرانی خوشمزه و مقوی است. برای تهیه کاچی زعفرانی به آرد گندم یا آرد برنج به اضافه روغن محلی، نبات، خلال بادام و ... نیاز دارید.

طرز تهیه کاچی زعفرانی

کاچی یک دسر ایرانی است که معمولا آن را در ماه مبارک رمضان به عنوان پیش غذا در وعده افطاری و در سایر ایام به عنوان صبحانه یا عصرانه میل می کنند. کاچی به دلیل داشتن آرد، کره و مغزیجات، بسیار مقوی و پرانرژی است و خصوصا برای بچه ها در سن رشد و افراد لاغری که قصد تقویت دارند بسیار مفید است.

برای تهیه کاچی از آرد گندم یا آرد برنج استفاده می شود. همچنین بعضی افراد به جای روغن نباتی، از روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی برای تهیه کاچی استفاده می کنند.

در اینجا طرز تهیه کاچی زعفرانی را به شما آموزش خواهیم داد که یک دسر خوشمزه و بسیار مقوی است. برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه حلوای زعفرانی نیز می توانید به لینک زیر رجوع نمایید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حلوا زعفرانی و مجلسی و تزیین آن

مواد لازم برای تهیه کاچی زعفرانی

آرد1 لیوان
نبات خرد شده یا شکر1 لیوان
کره یا روغن محلی100 گرم
گلابنصف لیوان
زعفران ساییدهنصف ق چای خوری
بادام پرک یا خلال بادام50 گرم
خلال یا پودر پستهبرای تزیین
پودر دارچینبرای تزیین

طرز تهیه کاچی زعفرانی

  1. برای تهیه کاچی زعفرانی ابتدا باید شکر را با 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
  2. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه کنید و آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
  3. کره را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود.
  4. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را مرتب به هم بزنید.
  5. شعله را کم کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ آرد طلایی شود. (برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نیست، همین قدر که بوی خامی آرد گرفته شود کافی است).
  6. در این مرحله، یک چهارم قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.
  7. شربت را کم کم به آن اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا مایع صاف و یک دست شود.
  8. خلال بادام را هم اضافه کنید و ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاچی جا بیفتد.
  9. در صورتی که کاچی کمی سفت شد، می توانید یک لیوان آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید، کاچی به روغن بیفتد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاچی، دسری ایرانی و لذیذ

  • در بعضی مناطق ایران، چند عدد زرده تخم مرغ نیز به کاچی اضافه می کنند و آن را هم زده، در ظرف را می بندند تا تخم مرغ ها بسته شوند. معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند.
  • برای تزیین کاچی می توانید از پودردارچین و خلال پسته و پرک بادام استفاده کنید.
منبع: setare.com
انتشار: 8 تیر 1400 بروزرسانی: 8 تیر 1400 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 1816

به "طرز تهیه کاچی زعفرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاچی زعفرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید