طرز تهیه کتلت ماهی لذیذ و مقوی
به گزارش تور بالی اندونزی، اضافه کردن ماهی و میگو به رژیم غذایی مان به هر نحوی، یکی از کارهایی است که برای بهره گیری از خواص زیاد غذاهای دریایی باید انجام دهیم. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه کتلت ماهی را به شما آموزش دهیم تا با تنوع بیشتری بتوانید غذاهای دریایی را در رژیم هفتگی تان قرار دهید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی
- فیله ماهی بدون استخوان 350 گرم
- سیب زمینی 350 گرم
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین یک لیوان
- پیاز یک عدد
- جعفری نیم کیلوگرم
- لیمو ترش یک عدد
- آرد یک قاشق غذاخوری
- سیر چهار حبه
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه کتلت ماهی
مرحله اول
فیله های ماهی را با آبلیمو مزه دار کنید. سپس برای پخت آن ها را با شیر داخل قابلمه قرار دهید و روی حرارت بگذارید. سیر و پیاز را ریز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی ماهی کاملا پخت، آن را آبکش کنید. اگر از بوی ماهی اصلا خوشتان نمی آید، در این مرحله می توانید چند عدد برگ بو هم اضافه کنید. مواد را از ماهی جدا کنید و ماهی را داخل مخلوط کن بریزید تا صاف و یکدست گردد.
مرحله دوم
سیب زمینی ها را با رنده ریز رنده کنید و داخل غذاساز با ماهی مخلوط کنید. آرد را هم اضافه کنید. حدود پنج شاخه از جعفری ها را ریز خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. در آخر اندازهی نمک و فلفل و اگر ادویه خاصی برای غذاهای دریایی مدنظرتان است اضافه کنید و برای بار آخر مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
مرحله سوم
یک تابه بردارید و داخل آن اندازهی روغن بریزید. اندازهی از مایه را بردارید و مثل همان کتلت گوشت و مرغ داخل تابه بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید. بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد طرف دیگر را برگردانید و سرخ کنید. با بقیه مواد هم به همین صورت کتلت درست نموده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. از مابقی جعفری ها هم برای تزیین بهره ببرید.
نکات طرز تهیه
- برگ بوها، سیر و پیاز را نباید زیاد خرد کنید تا به راحتی از ماهی جدا شوند.
- کتلت ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
- لیموترش را مستقیم داخل شیر نریزید، چون باعث بریدن شیر می گردد.
- جعفری را اصلا داخل غذاساز نریزید یا نکوبید؛ چون در اینصورت طعم جعفری غالب خواهد شد. توجه کنید که سیر هم نباید بکوبید یا از تعداد بیشتری بهره ببرید.