طرز تهیه گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی (تور ایتالیا)

به گزارش تور بالی اندونزی، نان گریسینی (به انگلیسی : Grissini Breadsticks) نان ترد و بیسکویتی ایتالیایی است که به حالت میله ای درست شده و همراه با سوپ سرو می گردد.

طرز تهیه گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی (تور ایتالیا)

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

مواد لازم نان گریسینی

پودر مایه خمیر 1 قاشق مربا خوری

آب ولرم 37 درجه 1 پیمانه

نمک 1 قاشق مربا خوری

آرد سفید گندم 2 پیمانه

روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری

تخم مرغ 1 عدد

مواد طعم دار کردن کنجد ، تخم کتان ، تیمیان

مواد رومال

آب 2 قاشق غذا خوری

نمک درشت دریایی ، دانه خشخاش به مقدار لازم

رز ماری ، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه نان گریسینی

آب ولرم ، مایه خمیر و نمک را مخلوط کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاید.

آرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیر به دست نچسبد ، روغن زیتون را اضافه کنید و ورز دهید. اگر با ماشین خمیر زن کار میکنید 10 دقیقه ورز دادن کافی است.

روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جایی گرم استراحت دهید تا حجمش دو برابر گردد.

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم مرغ و آب را مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید یکدست گردد.

مواد طعم دار کردن را در کاسه های مختلف بریزید و کناری بگذارید.

خمیر را به 30 قسمت مساوی تقسیم کنید ، هر چانه حدود 15 گرم وزن داشته باشد.

چانه ها را با دو دست به طول 30 سانتی متر رول کنید. هر چه رول ها نازک تر شوند نان ها در نهایت ترد تر و بیسکویتی تر خواهند شد.

هر رول را داخل مواد رومال فرو کنید و سپس در مواد طعم دار کردن بزنید.

رول ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 - 20 دقیقه در فر 220 درجه قرار دهید تا بپزد.

اگر فر شما فن دارد دما را روی 200 درجه تنظیم نمایید.

منبع: گردشبان
انتشار: 17 بهمن 1401 بروزرسانی: 17 بهمن 1401 گردآورنده: baliro.ir شناسه مطلب: 2348

به "طرز تهیه گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی (تور ایتالیا)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گریسینی؛ نان نازک و ترد ایتالیایی (تور ایتالیا)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید