پمپئو: آسیا و اروپا در تیررس ایران خواهد بود!
به گزارش تور بالی اندونزی، به گزارش خبرنگاران، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه در تلاشی مذبوحانه برای تشدید ایران هراسی در منطقه و دنیا با انتشار یک پیغام در توئیتر مدعی شد: اگر تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در ماه اکتبر منقضی گردد، ایران قادر خواهد بود هواپیماهای جنگنده جدیدی همچون سوخ و-30 از روسیه یا جی -10 از چین خریداری کند. با [وجود] این هواپیماهای بسیار مرگبار، اروپا و آسیا در چنگ ایران خواهند بود. [اما] آمریکا هرگز اجازه نمی دهد این اتفاق بیفتد.
با ما سفر کنید و با تور دور اروپا از قاره سبز دیدن کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.
نکته شایان توجه در این توئیت آن است که نقشه منتشره در این پیغام بُرد سفر یک طرفه (و نه رفت و برگشتی) جنگنده های مذکور را نشان می دهد!
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز در واکنش به این توئیت ضد ایرانی وزیر خارجه آمریکا در پیغامی طعنه آمیز نوشت: پمپئو آنقدر تشنه گمراه کردن دنیاست که ادعا می نماید با آمدن اکتبر، ایران اقدام به خریداری هواپیماهای جنگنده خواهد نمود. بعداً [ایران] این هواپیماها را تا بُرد یک طرفه شان به نقاط دیگر ارسال خواهد نمود. احتمالاً ایشان بتوانند شرح دهند هواپیماها چطور بعد از اتمام سوخت شان به ایران بازخواهند گشت!
این ادعاهای واهی وزیر خارجه آمریکا در حالی علیه ایران مطرح می گردد که دولت متبوع مایک پمپئو روز گذشته پیش نویس قطعنامه ای را میان 15 عضو شورای امنیت توزیع کرد که در آن خواهان ممنوعیت فروش، عرضه یا انتقال سلاح یا اقلام مرتبط از سوی ایران است؛ همچنین کشورها را از فروش، عرضه، یا انتقال سلاح یا اقلام مرتبط به ایران- مگر در صورت موافقت کمیته ای در شورای امنیت- منع می نماید.
پیش نویس این قطعنامه آمریکایی همچنین از کشورها می خواهد چنانچه دلایل متقنی در دست دارند مبنی بر اینکه محموله ای در خاک آنها ممکن است حاوی اقلام ممنوعه از ایران باشد، به بازرسی آن محموله اقدام نمایند. این قطعنامه همچنین از کشورها می خواهد تا با توجیه مشابهی، اقدام به بازرسی کشتی ها در آب های آزاد نمایند!
این در حالی است که روسیه و چین تا نون مخالفت خود را با پیش نویس مذکور و نیز تمدید تحریم تسلیحاتی ایران- که بر خلاف قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل است- اعلام نموده اند و در صورت لزوم در صورت اصرار واشنگتن آن را وتو خواهند کرد.
منبع: خبرگزاری مهر