بایدها و نبایدهای تغذیه ای در ایام امتحانات
به گزارش تور بالی اندونزی، کارشناس برنامه تغذیه نوجوانان در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره بایدها و نبایدهای تغذیه ای دانش آموزان در ایام امتحانات توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، مریم زارعی کارشناس برنامه تغذیه نوجوانان در دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، با اشاره به نکات تغذیه ای دانش آموزان در شب امتحانات و حتی کنکور اظهار کرد: داوطلبان کنکور و دانش آموزان در وعده شام باید غذای سبک مصرف نمایند تا هضم آن غذا آسان شده و خواب راحتی داشته باشند.
- خوردن دوغ و ماست ترش در ایام امتحانات ممنوع
او با اشاره به اینکه برای دانش آموزان در روز امتحان صبحانه باید اهمیت بیشتری داشته باشند، ادامه داد: دانش آموزان باید در ساعات مطالعه از خوردن ماست و دوغ ترش که ممکن است خواب آور باشد بپرهیزند و همچنین از مصرف روزانه شیر و ماست شیرین غافل نشوند.
آشنایی با تغذیه ای که برای ایام امتحانات مناسب تر است
زارعی بیان نمود: داوطلبان کنکور و دانش آموزان باید یک لیوان شیر کم چرب در شب قبل از امتحان مصرف نمایند؛ زیرا این کار باعث آرامش و خواب راحت تر آن ها می گردد.
او با اشاره به اهمیت تغذیه دانش آموزان، اضافه نمود: چای، قهوه و سایر نوشیدنی های کافئین دار مثل نوشابه های گازدار در شب امتحان به علت کافئین بالا باعث اضطراب و بی خوابی خواهند شد. اگر دانش آموزان احساس خستگی دارند، کمی استراحت نموده و از محرک هایی مثل قهوه برای بیدار ماندن استفاده ننمایند.
او تاکید نمود: مصرف فست فودها، سیب زمینی سرخ شده و غذاهای سنگین و چرب که موجب اختلال در خواب می شوند در شب امتحان ممنوع است. غذاهای نشاسته ای مانند ماکارونی، برنج و نان که سبک تر هستند به دلیل تاثیر در بهبود کیفیت خواب، در شب امتحان مفیدتر هستند.
منبع: همشهری آنلاین