مواد غذایی که حاوی کو آنزیم کیوتن (CoQ 10) هستند
به گزارش تور بالی اندونزی، بدن شما به طور طبیعی کوآنزیم کیوتن فراوری می نماید، اما مقدار فراوری آن با بالا رفتن سن کاهش می یابد. خوشبختانه شما می توانید CoQ10 را به وسیله مکمل ها یا موادغذایی دریافت کنید.
غذا های زیر حاوی کوآنزیم کیوتن (CoQ10) هستند:
گوشت بافت ها: قلب، جگر و کلیه
گوشت های ماهیچه ای: گوشت گاو و مرغ
ماهی چرب: ماهی قزل آلا، شاه ماهی، ماکرو و ساردین
سبزیجات: اسفناج، گل کلم و کلم بروکلی
میوه: پرتقال و توت فرنگی
حبوبات: سویا، عدس و بادام زمینی
مغز ها و دانه ها: کنجد و پسته
روغن ها: روغن سویا و کانولا
کیوتن (کوآنزیم کیوتن) یک ترکیب محلول در چربی و شبه ویتامین است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
این ترکیب در فراوری انرژی سلولی نقش دارد و به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می نماید. همین خواص باعث شده تا این ترکیب برای حفظ سلول ها و پیشگیری و درمان بعضی بیماری های مزمن مفید باشد.
کوکیوتن به بهبود سلامت قلب و تنظیم قند خون، پیشگیری و درمان سرطان و کاهش دفعات میگرن یاری می نماید. بعلاوه این ترکیب می تواند آسیب اکسیداتیو که منجر به خستگی عضلات، آسیب پوست و بیماری های مغزی و ریوی گردد را کاهش دهد.
CoQ10 را می توان به صورت مکمل مصرف کرد و بدن بخوبی می تواند آن را تحمل کند. به علاوه این ترکیب را می توان در بعضی غذا ها مانند بافت های حیوانی، سبزیجات و حبوبات پیدا کرد.
از آنجایی که فراوری CoQ10 با یالارفتن سن کاهش می یابد، بزرگسالان در هر سنی می توانند از آن بهره بیشتری ببرند.
مهم نیست که شما CoQ10 را به وسیله خوردن غذا های حاوی این ترکیب یا مکمل مصرف می کنید، مهم این است که این ترکیب می تواند برای سلامتی شما مفید باشد.
منبع: بهداشت نیوز
منبع: فرارو